NavMenu

Raspisan tender za kupovinu poslovnog prostora za potrebe Monstata - Vrijednost 9 mil EUR

Izvor: eKapija Nedjelja, 28.06.2020. 19:15
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: LI CHAOSHU/shutterstock.com)Ilustracija
Uprava za imovinu raspisala je tender za kupovinu poslovnog prostora za potrebe Uprave za statistiku - Monstat, Ministartva za ljudska i manjinska prava i Zaštitnika imovinsko pravnih interesa Crne Gore u Podgorici. Za ovu investiciju opredijeljeno je 9 mil EUR.


U tenderu se navodi da poslovni prostor treba da čini funkcionalnu cjelinu i da je uknjižen na prodavca kod Uprave za nekretnine PJ Podgorica, bez tereta i ograničenja.

- Prilaz poslovnom prostoru mora biti slobodan i direktan sa javne saobraćajnice, mora omogućiti neometanu i laku komunikaciju i dostupnost za zaposlene, ali i korisnike usluga i obezbijedjen prostor za parkiranje. Treba da ima i zaseban ulaz - lift i stepenište, ili zajednički sa drugim korisnikom objekta, uz zajedničku portirnicu, službu obezbjeđenja i kontrolisan pristup poslovnom prostoru, uključujući i video nadzor - navodi se u tenderu.

Još jedan od zahtjeva je da poslovni prostor mora biti izgrađen u skladu sa tehničkim propisima koji važe u građevinarstvu i da zadovolji moderne standarde savremenih poslovnih objekata.

- Mora da bude izgrađen u skladu sa tehničkim standardima za pristupačnost licima sa invaliditetom. Takođe, mora biti potpuno izgrađen, sa komplet građevinsko-zanatskim radovima, instalacijama vodovoda i kanalizacije, elektro instalacijama jake i slabe struje, termotehničkim instalacijama, (ventilacija, grijanje, hlađenje) protivpožarnim i sprinkler instalacijama, sa svim priključcima na gradsku infrastrukturu - stoji u konkursnoj dokumentaciji.

Kriterijum za izbor najpovoljnije ponude biće najniža ponuđena cijena

Ponude se predaju radnim danima od 7 do 10 sati, zaključno sa 20. julom 2020. godine do 9:30.

- Zbog neophodnosti rješavanja pitanja smještaja za potrebe Uprave za statitku-Monstat i prilagođavanja objekta njihovim potrebama najkasnije do kraja budžetske godine, kao i trajnog rješavanje pitanja smještaja po prioritetima za Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i Zaštitnika imovinsko pravnih odnosa Crne Gore, predmetnu nabavku potrebno je pribaviti u što kraćem roku, s obzirom da naručilac nije postavio zahtjeve koji bi učesnicima iziskivali dodatno vrijeme za pripremu dokumetacije ili pribavljanje posebnih informacija vezanih za postupak. Samim tim rok za podnošenje ponuda u otvorenom postupku javne nabavke određen je u kraćem trajanju, ali ne kraćem od 22 dana od dana objavljivanja tenderske dokumentacije na Portalu javnih nabavki - navodi se.

Javno otvaranje ponuda održaće se dana 20. jula u 10:00 sati u prostorijama Uprave za imovinu u Podgorici.

Odluka o izboru najpovoljnije ponude donijeće se u roku od 30 dana od dana javnog otvaranja ponuda.

Detalje tendera možete vidjeti OVDJE.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.