Izvor: eKapija | Petak, 14.02.2020.| 12:04
Izdvojite članak Odštampajte vijest

U Mišićima kod Čanja gradiće se novi hotel

Planirani izgled hotela (Foto: Opština Bar/Elaborat printscreen)
Turistička ponuda Bara uskoro bi mogla da bude upotpunjena još jednim hotelom. Naime, u Mišićima kod Čanja u planu je gradnja hotela sa 3 zvezdice.

Prema projektu, hotel čiji je investitor Mladen Milašinović iz Bara biće izgrađen na 1.435,44 m2, spratnosti prizemlje plus 4 sprata.

U prizemlju je planiran poslovni dio hotela kao i ugostiteljsko-uslužni dio - restoran. U prizemlju objekta smješteni su ulaz u hotel, foaje sa recepcijom hodnici, sanitarni čvor, restoran, kuhinja, magacini, tefretana, šprinkler prostorija, svlačionice, masaža, stepenište i lift.

Na spratovima su projektovani apartmani visoke kategorije. Svi spratovi pored komunikacija (hodnik, stepenište i lift) imaju po 4 apartmana za smještaj gostiju, pa je ukupan broj apartmana u budućem objektu 16.

Navedeno je i da objekat u potpunosti zadovoljava sve uslove nesmetanog kretanja osoba sa invalitetetom i smetnjama u razvoju.

Planirana lokacija hotela (Foto: Opština Bar/Elaborat printscreen)
Planirano je da se sve slobodne površine oko hotela ozelene travnatim površinama. U planu je sadnja drvoreda i dekorativnog zelenila, a površine pod zelenilom iznose 1.052,07 m².

Ispred hotela predviđeno je dječije igralište sa inventarom. Prilazi i staze oko hotela predviđene su od nabijenog betona sa dekorativnim popločavanjem (behaton).

Predviđeno je ukupno 13 parking mjesta.

Sekretarijat za komunalno-stambene poslove i zaštitu životne sredine Opštine Bar obavijestio je zainteresovanu javnost da je investitor podnio zahtev za odlučivanje o potrebi izrade Elaborata za projekat izgradnje ovog hotela i omogućio javni uvid u dokumentaciju.

M. P.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.