NavMenu

Traži se izvođač radova za izgradnju stambenih zgrada u Tivtu

Izvor: eKapija Nedjelja, 02.02.2020. 23:43
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: mosher/shutterstock.com)Ilustracija
Opština Tivat raspisala je javni poziv za prikupljanje ponuda za izbor najpovoljnijeg ponuđača radi izgradnje stambenih objekata. Kako se navodi u tenderu, riječ je o parcelama koje se nalaze u zahvatu DUP-a Mažina, a koje su u vlasništvu opštine.

Opština Tivat obezbjeđuje građevinsko zemljište, naknadu za komunalno opremanje građevinskog zemljišta, revidovanu projektnu i tehničku dokumentaciju za sve objekte kao i nadzoru nad gradnjom svih objekata. S druge strane, obaveza izabranog izvođača radova je izgradnja i opremanje objekata po sistemu "ključ u ruke", u skladu sa revidovanom projektnom i tehničkom dokumentacijom i svim drugim uslovima koji će biti sastavni dio javnog poziva i pripadajuće dokumentacije, a u svemu prema ponudi koja bude izabrana kao najpovoljnija, zatim ispunjavanje instrukcija nadzora u najkraćim rokovima i komunalno opremanje lokacije - priključenje objekata na vodovodnu, kanalizacionu i elektro infrastrukturu.

Izvođač je u obavezi da objekte izgradi i stavi u funkciju u roku od 300 dana od dana kada bude zaključen ugovor, formirana konačna rang lista budućih kupaca i uveden u posao od strane nadzornog organa.

Procjenjena vrijednost ukupnih radova je 2.094.393,76 EUR sa PDV-om

Ponude se dostavljaju do 10. februara 2020. godine do 14 sati. Komisija će u roku od sedam dana od krajnjeg roka za podnošenja prijava donijeti odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača ili odluku o obustavljanju postupka. Takođe, u roku od 7 (sedam) dana od dana odabira najpovoljnijeg ponuđača o istom će biti obavještni svi učesnici.

Više informacija o tenderu možete vidjeti OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija

Data saglasnost na projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima

Vlada je na današnjoj sjednici dala saglasnost za projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima. Ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović, objasnio je da povećanje energetske efikasnosti znači ekonomičnije i racionalnije korišćenje resursa. - Povećanje energetske efikasnosti možemo doživjeti kao značajno sredstvo kako da smanjimo naše mjesečne izdatke po osnovu utrošene električne energije - rekao je Mujović.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.