Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 02.12.2019.| 13:02
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Podgorica traži izvođača radova za uređenje park šuma Tološi i Zlatica

Ilustracija (Foto: mighty chiwawa/shutterstock.com)
Glavni grad Podgorica raspisao je javni poziv za prikupljanje ponuda za uređenje park šuma Tološi i Zlatica.

Javnim pozivom za park šumu Tološi na površini od više od 30.000 m2 planirana je izgradnja dva košarkaška terena, kafe bara, trim staze sa gumenom tartan podlogom minimalne dužine 800 metara. Predviđen je i plato za treniranje i stazom za sprint minimalne dužine 100 metara, zatim izgradnja pješačke staze, najmanje pet teretana na otvorenom, dječja igraonica kao i uređenje parking zone a budući prostor imaće i LED rasvjetu. Minimalna vrijednost investicije za izvođenje radova je 600.000 EUR, a rok završetka radova je maksimalno 18 mjeseci.

Predviđeno je da ponuđač na osnovu projektnog zadatka pripremi i dostavi idejno rješenje u ponudi, a po zaključenju ugovora o javno-privatnom partnerstvu i glavni projekat uređenja.

Ponuda će se smatrati blagovremenom ukoliko je primljena od strane javnog partnera do 16. decembra do 9 sati, navodi se na sajtu Glavnog Grada.

Javni poziv za prikupljanje ponuda za uređenje Park šume Zlatica na površini od preko 34.000 m2 obuhvata postavljanje pokrivenog sportskog terena za mali fudbal i rukomet kao i rekonstrukciju postojećeg košarkaškog terena i postavljanje LED rasvjete za noćno korišćenje. I na toj lokaciji planiran je ugostiteljski objekat tipa kafe bara, biće popravljena ograda Park šume, izgrađena dječije igraonice zatvorenog tipa i otvorenog tipa a predviđena je i teretana na otvorenom. Planira se i uređenje prilaznog puta i parking. Minimalna vrijednost investicije za izvođenje radova je 300.000 EUR a rok završetka radova je maksimalno18 mjeseci. Ponude se primaju do 16. decembra do 13 sati.

Detalji javnih poziva su dostupni na oglasnoj strani web sajta Glavnog grada, a objavljeni su i u dnevnom listu Pobjeda.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.