NavMenu

Opština Tivat traži partnera za izgradnju stambenih zgrada

Izvor: eKapija Nedjelja, 17.11.2019. 21:46
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Goodluz/shutterstock.com)Ilustracija
Opština Tivat raspisala je javni poziv za izgradnju stambenih objekata u zahvatu DUP-a Mažina. Riječ je o zgradama na četiri građevinske parcele čiji je opština jedini vlasnik.

Kako se navodi u javnom pozivu, opština se obavezuje da će obezbijediti građevinsko zemljište, osloboditi investitora naknada za komunalno opremanje građevinskog zemljišta, da će izraditi projektnu i tehničku dokumentaciju za sve objekte, kao i da će obezbijediti nadzor nad gradnjom svih objekata.

Obaveza izabranog izvođača biće izgradnja i opremanje objekata po sistemu "ključ u ruke", u skladu sa revidovanom projektnom i tehničkom dokumentacijom i svim drugim uslovima koji će biti sastavni dio javnog poziva i pripadajuće dokumentacije, ispunjavanje instrukcija nadzora u najkraćim rokovima i komunalno opremanje lokacije - priključenje objekata na vodovodnu, kanalizacionu i elektro infrastrukturu.

Izvođač je u obavezi da objekte izgradi i stavi u funkciju u roku od 300 dana od dana zaključivanja ugovora.

Pravo učešća na javnom pozivu imaju sva pravna lica koja u naznačenom roku podnesu prijavu.

Rok za podnošenje prijava je 29. novembar 2019. godine. Komisija će u roku od 7 dana od krajnjeg roka za podnošenja prijava donijeti odluku o izboru najpovoljnijeg ponuđača ili odluku o obustavljanju postupka.

Više informacija o tenderu možete videti OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.