NavMenu

Humanitarna akcija Univerziteta Crne Gore za pomoć Turskoj i Siriji

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 20.03.2023. 14:07
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay / onkelglocke)Ilustracija
Humanitarna izvedba studentske predstave "Staklena menažerija" u postavci studenata glume Fakulteta dramskih umjetnosti Univerziteta Crne Gore (FDU UCG) održaće se u srijedu 22. marta, u Multimedijalnoj sali Univerzitetsko sportsko-kulturnog centra (SKUCG) u 20 sati.

Svi zainteresovani koji žele da prisustvuju izvođenju predstave, sredstva uplaćuju na žiro račun Crvenog krsta 520-5188-31 otvorenom kod Hipotekarne banke, uz obaveznu svrhu plaćanja "za humanitarnu akciju UCG".

Minimalna uplata iznosi 10 eura.

Karte, uz dokaz o uplati, mogu se preuzeti u SKUCG na dan predstave, 22. marta, od 18.30 do 20 časova.

Studenti koji će donacijom pomoći humanitarnu akciju svojih kolega karte uz dokaz o uplati humanitarne pomoći mogu podići i na sljedećim mjestima:

- kancelarija Studentskog parlamenta UCG (Rektorat, Cetinjska 2) radnim danima u periodu od 11 do 14 časova;

- na Fakultetu dramskih umjetnosti i u kancelariji studenta povjerenika Filozofskog fakulteta 21. marta od 11 do 13 časova,

- SKUCG na dan predstave, 22. marta, od 18.30 do 20 časova.

Humanitarna izvedba studentske predstave "Staklena menažerija" organizuje se u saradnji Univerziteta Crne Gore, Studentskog parlamenta UCG, Univerzitetsko sportsko-kulturnog centra i Crvenog krsta Crne Gore, a u cilju prikupljanja sredstava za pomoć područjima Turske i Sirije pogođenim zemljotresom.

Studentska predstava "Staklena menažerija" predstavlja godišnji ispit druge godine studenata glume u klasi vanredne profesorice Dubravke Drakić i saradnice Jelene Đukić. Poznato djelo Tenesija Vilijamsa priča je o američkoj radničkoj klasi u prvoj polovini prošlog vijeka. U drami o porodici Vingfild ulogu majke Amande igra Milica Pejović, ćerku Lauru Jovana Brnović, lik sina Toma tumači Miloš Kašćelan, dok je Džim O' Konor Matija Memedović.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.