NavMenu

Elektroprivreda donirala 40.000 EUR Fondaciji Budi human

Izvor: eKapija Srijeda, 15.03.2023. 11:25
Komentari
Podeli
Nikola Rovčanin i Goran Jovanović (Foto: Elektroprivreda Crne Gore)Nikola Rovčanin i Goran Jovanović
Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) donirala je organizaciji Budi human 40.000 EUR kao pomoć u liječenju djece. Fondacija je do sada pomogla u liječenju 85 mališana.

Kako je saopšteno iz kompanije, izvršni direktor EPCG Nikola Rovčanin, nakon potpisivanja Ugovora o donaciji, pozvao je sve državne kompanije da pomognu ovu ili neku drugu humanitarnu organizaciju i da na taj način pokažu visok stepen i nivo solidarnosti i društvene odgovornosti.

- Elektroprivreda zaista primjerima pokazuje društvenu odgovornost, i prema zdravstvenom sistemu (KCCG, velikom broju opštih bolnica…), a sada smo se opredijelili da krenemo korak naprijed i opredijelimo značajna finansijska sredstva od 40.000 eura upravo za Fondaciju čiji je rad u prethodnim godinama prepoznat u crnogorskoj javnosti, i negdje smo upravo i mi prepoznali ovu organizaciju, da usmjerimo finansijska sredstva, koja će, siguran sam, na najbolji način biti upotrijebljena i pomoći u liječenju djece - poručio je izvršni direktor EPCG Nikola Rovčanin.

Direktor Fondacije Budi human Goran Jovanović, zahvalio je EPCG što je prepoznala njihov humanitarni rad i naglasio da je novčana pomoć od 40.000 EUR najveća donacija koju su dobili u posljednjih šest godina.

- Drago mi je da mogu da se zahvalim ovom prilikom Elektroprivredi i njenom izvršnom direktoru što su prepoznali rad Fondacije u proteklih šest godina i na tome šta smo uspjeli sve da ostvarimo. Ova novčana sredstva koja će Elektroprivreda u narednih godinu dana donirati, predstavlja značajan napredak u tom dijelu da društveno odgovorne kompanije prepoznaju naš rad i ujedno mogu reći da je ovo najveća donacija koju je Fondacija "Budi human" primila za sve vrijeme svog funkcionisanja. Nadam se da je ovo prvi korak u našoj daljoj saradnji - zaključio je Jovanović.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.