NavMenu

Hemosan donirao preko 14.000 EUR Plantažama za saniranje štete prouzrokovane požarom

Izvor: Gradski Četvrtak, 28.04.2022. 12:07
Komentari
Podeli
(Foto: Google StreetView/Screenshot)
Firma Hemosan d.o.o iz Bara donirala je preko 14.000 eura kompaniji 13.Jul –Plantaže kao pomoć za saniranje štete prouzrokovane požarom, koji je prije nekoliko dana izbio u jednoj od proizvodnih hala kompanije.

Kako je saopšteno iz Plantaža, firma Hemosan, koja se bavi sanitarnom i ekološkom zaštitom, kao poslovni partner Plantaža ovim gestom dala je svoj doprinos u bržem prevazilaženju aktuelnog stanja i saniranju nastale štete.

- Ovim putem, menadžmentu i vlasiku firme Hemosan, izražavamo veliku zahvalnost na razumijevanju i pruženoj podršci. Pružanje podrške i pomoći, kao i solidarnost, decenijama odlikuju način poslovanja kompanije 13.Jul–Plantaže a ovaj gest firme Hemosan d.o.o dokazuje da u kriznim situacijama crnogorska društvena zajednica ima veliko srce - navodi se u saopštenju.


Kako dodaju, u požaru koji je prije dva dana, u jutarnjim satima, izbio u jednoj od hala kompanije 13. Jul – Plantaže, čiji uzrok utvrđuju nadležni organi, procjena načinjenje štete je u toku.

- Nakon utvrđivanja iste, javnost će blagovremeno biti informisana - zaključuju u saopštenju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.