NavMenu

Crnogorska komercijalna banka donirala aparat Institutu za bolesti djece

Izvor: eKapija Četvrtak, 20.05.2021. 15:23
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: hxdbzxy/shutterstock.com)Ilustracija
Crnogorska komercijalna banka donirala je Institutu za bolesti djece elektrohiruršku lemilicu, u vrijednosti od 8.479 eura, koja se koristi kod širokog spektra hiruških zahvata.

Donaciju su dr Saši Radoviću, direktoru Instituta za bolesti djece, predali gospodin Pal Kovač, glavni izvršni direktor Crnogorske komercijalne banke i Maja Vukčević, izvršna direktorica Sektora za korporativno upravljanje.

Kovač je poručio da je Crnogorska komercijalna banka dugogodišnji partner našeg zdravstvenog sistema. On je podsjetio da su, samo u protekle četiri godine, donirali zdravstvenom sistemu blizu 170.000 eura, saopšteno je iz Kliničkog centra CG.


- Uvjeren sam da će i ova donacija Crnogorske komercijalne banke olakšati rad timu Instituta za bolesti djece, kako bi se mališani koji se ovdje liječe što brže vratili bezbrižnom i srećnom djetinjstvu. Kao najveća banka u Crnoj Gori, nastojimo da, kroz naše djelovanje, zaštitimo interese djece i to su vrijednosti od kojih ne odustajemo - istakao je Kovač.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija

Vračar: Ponuda za zakup Željezare nezadovoljavajuća, sve zainteresovane kompanije mogu aplicirati za pregovarački postupak

Predstavnik Komisije ispred Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) Miro Vračar saopštio je da je ponuda švajcarske kompanije 8B Capital S.A. za zakup pogona Čeličane i Kovačnice, u sklopu nikšićke Željezare nezadovoljavajuća. Ta kompanija se jedina prijavila na drugi međunarodni javni poziv. Vračar je, nakon razmatranja ponude, kazao da što se tiče švajcarske kompanije, niti postoji bankarska garancija niti uplata depozita i da moraju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.