NavMenu

Kompanija Vezuv-Volcano donirala pametne uređaje Institutu za bolesti djece

Izvor: eKapija Subota, 20.03.2021. 12:04
Komentari
Podeli
Kompanija Vezuv-Volcano donirala je Smart TV, laptop, i četiri iPad 8 tableta Institutu za bolesti djece u okviru Kliničkog centra Crne Gore.

- Donacija Institutu za bolesti djece predstavlja još jednu potvrdu naše opredijeljenosti da budemo društveno-odgovorna kompanija i da pomažemo zajednici u kojoj poslujemo. Svjesni trenutne situacije i svih izazova s kojima se suočavaju naše zdravstvene ustanove, naš izbor je bio Odjeljenje za hematoligiju i onkologiju i igraonica Instituta. Donacija se sastoji od jednog Smart TV, laptopa , kao i četiri iPad 8 tableta - izjavila je direktorica marketinga i korporativnih komunikacija Lena Bošković.

Prema njenim riječima, na tabletima se nalaze i kompletno snimljene dječije predstave Gradskog pozorišta iz Podgorice.

- Dugujemo im veliku zahvalnost što su dio ove priče kao i njihovom, a po malo i našem glumcu Božu Zuberu. Nećemo stati na ovome, planiramo da produciramo snimanje čitanja bajki i priča za laku noć, tako da će tableti biti stalno dopunjavani, a naši dragi mališani moći će da ih premijerno i ekskluzivno odgledaju. Saosjećajući sa "malim" pacijentima i njihovim porodicama nadamo se da će im ova donacija učiniti boravak što ugodnijim i da ćemo na ovaj način pokušati da im ublažimo situaciju u kojoj su se zbog bolesti našli. Budući, da počinje proljeće i da se obilježava Međunarodni dan sreće, koji se obilježava da podstakne ljude na sreću i smijeh, nadamo se da ćemo ovim poklonom malim hrabrim junacima izmamiti osmijeh i bar malo im vratiti osjećaj radosti i sreće - poručila je Bošković.

Donaciju je u ime Instituta za bolesti djece Podgorica primio direktor dr Saša Radović koji je istakao da je Kompanija Vezuv pokazala empatiju prema najmlađim pacijentima.

- Kompanija Vezuv pokazuje da nova realnost koju nam je nametnuo koronavirus ne treba da bude smetnja za empatiju prema najmlađim pacijentima i za njihovo srećno djetinjstvo, uprkos određenim bolestima kroz koje prolaze. U ime Instituta za bolesti djece, Kliničkog centra Crne Gore izražavam zahvalnost za gest uz poštovanje prema planovima koje pokazuju i poštovanje koje podgoričko pozorište planira da realizuje - rekao je dr Radović.

- Drago nam je da je Gradsko pozorište Podgorica dio ove humane akcije koja dolazi i kao najava Svjetskog dana pozorišta za djecu i mlade - izjavio je glumac Božo Zuber i dodao da će mališani Instituta na doniranim tabletima moći da pogledaju predstavu "Snježna kraljica".
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.