NavMenu

Karisma pokrenula globalnu kampanju "Odmor za heroje" - Više od 150 noćenja za medicinske radnike u Crnoj Gori i Srbiji

Izvor: bankar.me Četvrtak, 21.05.2020. 12:02
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Unsplash/Ashkan Forouzani)Ilustracija
Kako bi zahvalila svima onima, koji su bili u prvim redovima u borbi sa virusom Covid-19, međunarodna hotelska grupacija Karisma Hotels & Resorts, pokrenula je kampanju "Odmor za heroje", koja na globalnom nivou podrazumijeva više od 150 odmora, dok će za Srbiju i Crnu Goru biti obezbijeđeno više od 150 noćenja za heroje i njihove najmilije.

U Sjedinjenim Američkim Državama, lice kampanje je renomirani pjevač i kantautor Džimi Bafet, koji je u jutarnjem programu CBS show-a najavio kampanju, te dodijelio odmore zdravstvenim radnicima. Nakon plasmana, u kampanju se uključila i Vupi Goldberg, te su zajedno usrećili zdravstvene radnike iz Linkoln bolnice u Bronksu boravkom u Margaritaville Island Reserve Riviera Cancún by Karisma rizortu.

Za Srbiju i Crnu Goru, zaštitno lice je poznati glumac Andrija Milošević. Heroji mogu biti nominovani putem samoapliciranja ili nominacijom od strane NN lica preko sajta: https://www.karismaadriatic.com/odmor-za-nase-heroje/


U samu kampanju se mogu uključiti privrednici, ljudi dobre volje, koji će svojom donacijom povećati broj odmora za zdravstvene radnike u Karisminim hotelima, te doprinijeti solidarnosti, koja nam je u ovim teškim vremenima potrebna.

- Karisma posluje na crnogorskom primorju već treću godinu, i za to vrijeme, renovirana su i otvorena dva hotela The Long Beach Montenegro i Holiday Village Montenegro, u najjužnijem gradu u Crnoj Gori. Otvaranjem ovih hotela revitalizovana je i upotpunjena turistička ponuda opštine Ulcinj - kazali su iz grupacije.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Ellena group želi oporavak Boke i otvaranje hotela Plaža

Kompanija Ellena group iz Herceg Novog, koja je početkom aprila postala vlasnik 33% akcija u Vektra Boki, uputila je zahtjev stečajnom sudiji u Vektri Montenego (koja ima 59% akcija u Vektra Boki) Draganu Vukčeviću i stečajnom upravniku Radojici Grbi za sazivanje vanredne Skupštine akcionara "Vektra Boke". To je "Vijestima" kazao vlasnik Ellena group Danilo Matijašević. Teme vanredne Skupštine akcionara bile bi imenovanje novog upravnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.