NavMenu

PSA grupacija donirala više od 400.000 maski i medicinsku opremu bolnicama u Evropi

Izvor: eKapija Srijeda, 08.04.2020. 08:14
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Spotmatik Ltd/shutterstock.com)Ilustracija
Opel doprinosi u borbi protiv širenja koronavirusa. U tom cilju kompanija je donirala više od 400.000 zaštitnih maski bolnicama, hitnim službama i lokalnim vlastima širom svijeta.

U isto vrijeme, PSA organizuje donacije medicinskih sredstava poput defibrilatora, kompleta za prvu pomoć i rukavica bolnicama u posebno pogođenim regijama Milana, Madrida i Mulhousea.

Grupacija je donirala oko 50.000 zaštitnih maski bolnicama i socijalnim ustanovama širom Njemačke a kompanija će donirati i 12.000 zaštitnih maski GPR klinici.

- Ljekari i medicinske sestre GPR klinike svakodnevno brinu o pacijentima zaraženim koronavirusom. Njihov napor je izvanredan i zaslužuje svo naše poštovanje i podršku - rekao je Ralf Vangeman, generalni direktor za ljudske resurse Opel Automobile GmbH.

Vangeman je takođe naglasio da kompanija trenutno sprovodi ojačani sanitarni protokol u svim svojim odjeljenjima kako bi zaštitila svoje zaposlene i stvorila uslove za kasnije pokretanje proizvodnje.

Grupacija PSA pruža podršku onima koji svakodnevno rade na zaštiti zdravlja drugih, brizi o ljudima i zadovoljavanju osnovnih potreba društva tokom krize Covid-19, saopštila je kompanija.

Osim toga, Free2Move, brend PSA grupe, ponudio je bolnicama i drugim zdravstvenim ustanovama mogućnost upotrebe vozila iz svoje flote u Parizu, Madridu i Lisabonu.

Otvorene radionice mogu pružiti podršku za što sigurniju mobilnost medicinskih stručnjaka i svih onih koji vrše distribuciju robe.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.