Izvor: primorskenovine.me | Petak, 03.04.2020.| 15:41
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Kompanija Tradeunique donirala 10.000 EUR za brobu protiv koronavirusa - Zakupci u TQ Plaza oslobođeni rente

TQ Plaza Budva (Foto: YouTube/screenshot)
Budvanska kompanija Tradeunique koja gazduje poslovno stambenim i šoping centrom TQ Plaza uplatila je donaciju od 10.000 EUR na račun Nacionalnog koordinacionomg tijela za zarazne bolesti.

Prema riječima portparolke TQ Plaza Tine Bjelobrković prepoznajući ozbiljnost situacije i želju kompanije da pomogne u suzbijanju epidemije novog koronavirusa, menadžment kompanije Tradeunique odlučio je da donira novac NKT za zarazne bolesti.

- Menadžment je takođe donio odluku da se svim zakupcima koji su zbog situacije onemogućeni da vrše svoje djelatnosti budu oslobođeni rente i da im se u prvom mjesecu kada Centar počne da funkcionišeda 50% sniženja na zakup kako bi pomogli oporavljanje biznisa usljed novonastale krize - naglasila je Bjelobrković.

Istakla je da je izvršena i kompletna dezinfekcija kompleksa TQ plaza.

- Pomno prateći situaciju u zemlji, Tradenuque CG od početka sprovodi sve preventivne mjere propisane od strane Ministarstva zdravlja - na najvišem nivou drži se higijena svih objekata i u toku je specijalizovana dezinfekcija koja je isprobana na novi virus i 100% djelotvorna u smislu uklanjanja mogućih tragova zaraze u prostorijama u kojima se izvrši - kazala je Bjelobrković.

Ona je dodala da je dezinfekcija izvršena preporučenim preparatom za borbu protiv korona virusa koji posjeduje sve dozvole državnih organa.

- Dezinfekciju je obavilo ovlašćeno preduzeće Slavisan DOO iz Podgorice. Dezinfekcija je izvršena u kompletnom objektu PKTC PLAZA - Šoping Centar TQ Plaza, stambeni dio kao i zajedničke prostorije javnih institucija - zaključila je Bjelobrković.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.