Izvor: Kolektiv | Utorak, 24.03.2020.| 11:09
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Kompanija Voli donirala respirator i 1.000 paketa za najugroženije

(Foto: YouTube/screenshot)
Kompanija Voli donirala je respirator Koordinacionom timu za zarazne bolesti Crne Gore u cilju pružanja podrške zdravstvenim institucijama, kao i 1.000 paketa za najugroženiji dio našeg stanovništva.

- Kompanija Voli dugi niz godina kontinuirano ulaže u naš zdravstveni sistem, a sada sa posebnom pažnjom pristupa pružanju potrebne pomoći, kako bi se naše zdravstvo što efikasnije suočilo sa izazovom koji nam tek predstoji. U cilju pružanja što efikasnije podrške zdravstvenim institucijama, Voli će donirati respirator za vještačko disanje - saopšteno je iz kompanije Voli.

U prvom ciklusu pomoći obezbijedili su i 1.000 paketa za najugroženije porodice.

- Socijalno ranjive kategorije stanovništva Crne Gore za nas predstavljaju posebnu odgovornost i u prvom ciklusu pomoći obezbjedili smo 1.000 paketa koji će Crveni krst Crne Gore uručiti najugroženijim porodicama. Kompanija Voli sa dubokom pažnjom i velikom odgovornošću prema građanima osigurava kontinuitet snabdijevanja, prevazilazeći sve izazove sa kojima se suočava naše i svjetsko tržište. Ovom prilikom skrećemo posebnu pažnju našim potrošačima na neophodnost i strogo vođenje računa o svim preporukama u cilju da što efikasnije zaštitimo sebe i naše najbliže, kao i sve ljude sa kojima možemo doći u kontakt, podsjećajući da je sada trenutak da pokažemo na djelu ono što i naša tradicija nalaže - zaštitimo sebe od drugih i što je još važnije, druge od sebe - zaključeno je u saopštenju ove kompanije.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.