Izvor: eKapija | Petak, 20.03.2020.| 11:49
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Plantaže donirale 20.000 litara alkohola zdravstvenim ustanovama

(Foto: Tyler Olson/shutterstock.com)
U ovom složenom trenutku za Crnu Goru, kao i cijeli svijet, Kompanija 13. Jul - Plantaže, donirala je 20.000 litara alkohola crnogorskim zdravstvenim ustanovama, u borbi protiv virusa COVID - 19.

- Alkohol kao glavno sredstvo za dezinfekciju, a koji Plantaže doniraju biće podijeljen crnogorskim bolnicama i apotekama, kroz zdravstveni sistem Crne Gore. Pomoć zdravstvenim ustanovama je prioritet u ovom trenutku i stoga se nadamo da će ova donacija biti od pomoći onima koji će u predstojećim danima podnijeti najveći i najteži teret odgovornosti. Kompanija 13. Jul-Plantaže će shodno potrebama obezbijediti o dodatne količine alkohola i dati svoj puni doprinos u borbi protiv ove pošasti - navodi se na sajtu kompanije.

Donacija se realizuje u saradnji sa Montefarmom i Nacionalnim koordinacionim tijelom za borbu protiv zaraznih bolesti.

- Ovim putem, Plantaže apeluju na sve građane u Crnoj Gori da se odgovorno odnose prema aktuelnoj situaciji i poštuju privremene mjere i preporuke za zaštitu građana koje su na snazi, kako bi posljedice svjetske pandemije virusa COVID 19 sveli na najmanju moguću mjeru u Crnoj Gori - kažu iz kompanije.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.