NavMenu

Novi smještajni kapaciteti u Bečićima - Na samoj obali mora gradiće se hotel sa 5 zvjezdica (FOTO)

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 05.08.2024. 10:56
Komentari
Podeli
(Foto: Agencija za zaštitu životne sredine/ArhiBiro/Printscreen)
Kompanija Stublina iz Budve planira izgradnju hotela sa 5 zvjezdica u Bečićima. Objekat će biti smješten na samoj obali mora, imaće 11 spratova i 127 smještajnih jedinica. Ukupna bruto građevinska površina objekta biće 11.195 kvadrata, a gradiće se na parceli površineblizu 2.500 m2.

Budući hotel biće imaće dvije podzemne etaže, suteren, prizemlje i 11 spratova.

U podzemnoj etaži -2 predviđena je garaža za 44 parking mjesta. Na etaži -1 predviđen je pansionski restoran, restoranska kuhinja i prateći tehnički i skladišni prostori. Etaža međunivoa planirana je kao tehnički prostor.

Prizemlje je predviđeno za recepciju, hol i hotelski restoran, sa spoljnom terasom bara i restorana. Na prvom spratu planirana je konferencijska sala, sa terasom, pretprostor Wellness-a i zatvoreni bazen, dok su na ostalim spratovima - od drugog do 11 projektovani smještajni kapaciteti.

(Foto: Agencija za zaštitu životne sredine/ArhiBiro/Printscreen)
Hotel će imati ukupno 127 smještajnih jedinica, od toga 114 soba i 13 apartmana. Na spratovima od drugog do 10 predviđeno je po 12 soba i jedan apartman, dok će na poslednjoj, 11. etaži biti šest soba i četiri apartmana.

Zelene površine na parceli zauzimaju 1.521,77 m2.

Investitor je Agenciji za zađtitu životne sredine podnio zahtjev za odlučivanje o potrebi izrade Elaborata procjene uticaja na životnu sredinu. Dokument je na javnom uvidu do 13. avgusta.

U dokumentu se može vidjeti da je idejno rješenje hotela uradio studio ArhiBiro iz Budve.

Fotogalerija
Hotel Bečići
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.09.2024.  |  Saobraćaj

Za više putnika niže cijene aviokompanijama - Do kraja godine nova podsticajna šema Aerodroma za prevoznike

Aerodromi Crne Gore (ACG) do kraja ove godine će objaviti novu podsticajnu šemu (povoljnosti za sve aviokompanije) sa ciljem daljeg rasta saobraćaja, posebno sa glavnih emitivnih tržišta koja su važna za crnogorski turizam, a biće i korigovana lista strateških ruta od kojih neke više neće biti njen dio. Ovo je zvanično rečeno "Vijestima" u državnoj kompaniji. Korekcija cjenovne politike dolazi u trenutku nakon što su pojedine

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.