NavMenu

Budvanska rivijera početkom juna o raspodjeli dobiti

Izvor: Mina Ponedjeljak, 20.05.2024. 08:23
Komentari
Podeli
(Foto: HG Budvanska rivijera)
Akcionari Hotelske grupe (HG) Budvanska rivijera razmatraće na redovnoj Skupštini 3. juna predlog odluke rasodjeli dobiti za prošlu godinu.

Na dnevnom redu su i predlozi odluka o usvajanju prošlogodišnjih finansijskih iskaza, kao i izvještaja menadžmenta i o poslovanju.

Dioničari će se upoznati i sa izvještajem revizora za prošlu godinu i odlučiti o njegovom imenovanju za ovu godinu.

Na dnevnom redu je i predlog odluke o razrješenju i izboru članova Odbora direktora, kao i o utvrđivanju visine naknada članovima i predsjedniku tog tijela.

Vlada ima 41,64 odsto udjela u HG Budvanska rivijera, MKG Properties 26,14 odsto, Fond penzijskog i invalidskog osiguranja 12,82 odsto, Tandexon limited 7,39 odsto, Zavod za zapošljavanje 4,27 odsto. Ostali akcionari imaju ispod jedan odsto akcijskog kapitala.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

12.06.2024.  |  Građevina, Zdravstvo

Pljevlja će dobiti moderan bolnički kompleks na preko 26.000 kvadrata - Raspisan tender za projektovanje i gradnju vrijedan blizu 40 mil EUR

Pljevlja bi u naredne tri godine mogla da dobiju moderan bolnički objekat koji će se prostirati na preko od 26.000 m2. Naime, Uprava za kapitalne projekte raspisala je tender za projektovanje i izgradnju novog objekta Opšte bolnice u ovom gradu. Vrijednost radova je 32 mil EUR bez, odnosno 38,72 miliona sa PDV-om. U glavnom objektu biće smješteno 16 funkcionalnih cjelina i 140 bolničkih kreveta u cilju postizanja maksimalne funkcionalnosti

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.