NavMenu

Engleski Borderless Consulting i Montenegro Business Association Njemačka zainteresovani za ulaganja u energetiku i turizam

Izvor: Mina/Pobjeda Četvrtak, 29.02.2024. 08:45
Komentari
Podeli
(Foto: isak55/shutterstock.com)
Engleska kompanija Borderless Consulting i Montenegro Business Association Njemačka, koje su potpisale partnerstvo, namjeravaju da usmjere strateške investicione planove za Crnu Goru u oblasti energetike i turizma, saopštili su njihovi predstavnici.

Predsjednik Montenegro Business Association Njemačka, Ensar Kuč, kazao je Pobjedi da taj zajednički poduhvat ima ambiciju da prevaziđe uobičajene granice, te predstavlja izvanrednu priliku za napredak Crne Gore.

Predsjednik i izvršni direktor kompanije Borderless Consulting, Julio Verissimo, rekao je da njihova saradnja nije usmjerena samo na prenos znanja i resursa, već i na ostvarivanje autentičnog partnerstva koje će podržati razvojne težnje Crne Gore.

- Naša saradnja ima za cilj da iskoristi kolektivnu stručnost obje organizacije kako bi Crnu Goru pokrenula u novu eru rasta. Sa najvećom iskrenošću se obavezujemo da ćemo našu stručnost na najvišim nivoima proširiti na zaslužne ljude Crne Gore. Sa fokusom na različite sektore, nastojimo da značajno doprinesemo razvoju industrije, infrastrukture i socio-kulturnih aspekata, njegujući okruženje pogodno za inovacije i napredak - saopštio je Kuč.

Verissimo je naveo da će sinergija između Borderless Consultinga i Montenegro Business Associationa poslužiti kao svjedočanstvo o potencijalu koji leži u harmoničnoj međunarodnoj saradnji.

- Sa nestrpljenjem očekujemo pozitivan uticaj koji će naši zajednički napori imati na prelijepe pejzaže i vrijedne ljude Crne Gore. Neka ova saradnja bude svjetionik prosperiteta, oličenje duha saradnje, napretka i međusobnog poštovanja. Naša saradnja sa Montenegro Business Association u Njemačkoj predstavlja ključni momenat u globalnoj poslovnoj strategiji - poručio je Verissimo.

On je dodao da je Borderless Consulting posvećen podsticanju prosperiteta preko granica, što je primjer njihovog vizionarskog partnerstva sa Crnom Gorom i strateških investicionih planova.

- Zajedno gradimo mostove, pokrećemo inovacije i oblikujemo svjetliju budućnost za ekonomije širom svijeta - kazao je Verissimo.

Kuč je saopštio da će partnerstvo njihove dvije organizacije znatno doprinijeti i ekonomskom rastu i razvoju Crne Gore.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.06.2024.  |  Energija

Havarija u regionu: Raspad elektroenergetskog sistema krenuo iz Albanije

Prema prvim preliminarnim analizama i informacijama koje su prezentovane na telekonferenciji održanoj 21. juna u 16.30 časova u organizaciji Evropske asocijacije operatora prenosnih sistema za električnu energiju (ENTSO-E), raspad je krenuo u 12.20 časova u elektroprenosnoj mreži Albanije ispadom interkonektivnog dalekovoda 400 kV Zemlak (Albanija) - Kardia (Grčka). U saopštenju Nezavisnog operatora sistema u BiH piše da je u petak u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.