NavMenu

Donacija Eko-fonda JU Resursni centar za obrazovanje i osposobljavanje 1. jun

Izvor: CGNews Utorak, 23.01.2024. 15:36
Komentari
Podeli
(Foto: CG News)
Predstavnici Fonda za zaštitu životne sredine danas su uručili donaciju JU Resursni centar za obrazovanje i osposobljavanje "1. jun" na Zabjelu.

Uvažavajući značaj, posvećenost i predanost u radu koju pružaju zaposleni u ovoj Ustanovi, a u namjeri da se doprinese osavremenjavanju uslova za osposobljavanje djece - učenika škole Eko-fond je donirao sportsko-rekreativne predmete kako bi unaprijedio i olakšao njihov boravak i napredak u procesima odrastanja i obrazovanja.

- Zahvaljujem se direktorici Kalezić što je danas ugostila delegaciju Eko-fonda. U budućem periodu ćemo izaći u susret potrebama učenika, u namjeri da uljepšamo njihov boravak u ovoj instituciji. U dogovoru sa upravom Resursnog centra vidjećemo koji su to pokloni-donacije od koristi đacima ove škole. Svakako jedan od ciljeva je da putem radionica u školama utičemo na procese širenja svijesti o potrebi očuvanja životne sredine - saopštio je direktor Eko-fonda Draško Boljević.

Govoreći o značaju donacije direktorica JU Resursni centar za obrazovanje i osposobljavanje "1.jun" Maja Kalezić je istakla:

- Želim da se zahvalim u ime Resursnog centra za obrazovanje i osposobljavanje 1. jun, učenika, roditelja, kao i zaposlenih na ovoj lijepoj donaciji Eko-fonda koja će uljepšati časove našim učesnicima i boravak u našoj ustanovi.

Iz Eko-fonda poručuju da se brigom o najmlađim kategorijama našeg društva investira u budućnost cjelokupne zajednice.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.02.2024.  |  Industrija

Bez saglasnosti za otvaranje rudnika Brskovo

Komisija za analizu ugovora o koncesiji sa kompanijom Tara Resources nije dala saglasnost za otvaranje rudnika Brskovo. Na sjednici koja je bila zatvorena za javnost devet glasova je bilo protiv otvaranja, dva za i jedan uzdržan. Konačnu odluku trebalo bi sjutra da donese ministar energetike i rudarstva Saša Mujović a nakon toga biće dostavljena Vladi na konačno odlučivanje. Iz GI Zdravi Mojkovac, čiji član Miodrag Fuštić učestvuje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.