NavMenu

Raspisan konkurs za direktora EPCG

Izvor: eKapija Petak, 08.12.2023. 15:20
Komentari
Podeli
(Foto: Elektroprivreda Crne Gore)
Elektroprivreda (EPCG) raspisala je danas javni konkurs za izvršnog direktora te kompanije. Konkurs je objavljen na sajtu Zavoda za zapošljavanje (ZZZ) i biće otvoren narednih 15 dana.

Na sajtu ZZZ se navodi da kandidat mora da ima najmanje VII-1 stepen stručne spreme, 240 ECTS kredita, društveni, tehnički ili fakultet prirodnih nauka, kao i radno iskustvo od najmanje pet godina na poslovima u nivou tražene kvalifikacije obrazovanja.

Uz prijavu na konkurs kandidat je potrebno da dostavi prijavu na konkurs u kojoj je neophodno navesti ime i prezime kandidata, adresu, kontakt telefon i e-mail adresu, dokaz o stečenom obrazovanju, dokaz o potrebnom radnom iskustvu u trajanju od najmanje pet godina, radnu biografiju kandidata, ljekarsko uvjerenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, dokaz nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak, kao i uvjerenje o državljanstvu Crne Gore ili biometrijska lična karta.

Takođe, kandidat za izvršnog direktora je dužan da uz prijavu i dokumentaciju na konkurs podnese Program i plan rada i razvoja EPCG za mandatni period.

Doskorašnji direktor Nikola Rovčanin podnio je ostavku na tu funkciju zbog preuzimanja poslaničke funkcije, a za vršioca dužnosti direktora imenovan je Zoran Šljukić.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.02.2024.  |  Agro

Crna Gora ima veliki potencijal za razvoj vinskog turizma - Poseban akcenat staviti na butik vinarstvo

Crna Gora definitivno ima potencijal da razvija svoju vinsku priču, ali mora mnogo da se radi kada je riječ o kvalitetu ponude, ali i organizacionom dijelu u samim vinarijama, smatra Željko Uljarević, vlasnik Compania de vinos koja je ove godine u Herceg Novom organizovala peti po redu Salon vina u okviru Praznika mimoze. Kako ističe, ono na šta posebno treba staviti akcenat jeste razvoj butik vinarstva. - Crnogorsko vinsko tržište tokom

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.