NavMenu

Raspisan tender za rekonstrukciju objekta Tehničkih fakulteta - Vrijednost radova 1,15 mil EUR

Izvor: eKapija Srijeda, 29.11.2023. 15:29
Komentari
Podeli
(Foto: YouTube.com/Univerzitet Crne Gore/Printscreen)
Uprava za kapitalne projekte raspisala je tender za izbor izvođača radova na adaptaciji objekta Tehničkih fakulteta Univerziteta Crne Gore.

Vrijednost ovog projekta iznosi 950.000 EUR bez, odnosno 1,15 mil EUR eura sa PDV-om.

Kako je pojašnjeno, predmet javne nabavke je sanacija eksterijera zgrade, obuhvatajući fasadnu bravariju i fasadu, kao i hidroizolaciju dijela krova Tehničkih fakulteta.

Rektor Vladimir Božović kazao je da je ova inicijativa dio šire strategije Univerziteta da modernizuje svoje objekte i ona predstavlja početak nove etape rekonstrukcije, koja se između ostalog pokretanjem ove javne nabavke sprovodi u saradnji sa Upravom za kapitalne projekte. Rektor naglašava da je cilj osigurati kvalitetno okruženje za studiranje i naučno-istraživački rad putem infrastrukturnih poboljšanja objekata Univerziteta Crne Gore.

Ponude za učešće na tenderu podnose se do 28. decembra do 10 sati, a rok važenja ponuda ne može biti kraći od 90 dana. Odluka o izboru najpovoljnije ponude će se donijeti najkasnije do 26. februara 2024. godine, dok je maksimalni tehnički rok za završetak predmetnih radova postavljen na 150 dana od dana uvođenja izvođača u posao.

Osim navedenog, Uprava za kapitalne projekte u plan javnih nabavki za tekuću godinu uvrstila je izgradnju sportske dvorane za Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, čija je vrijednost 1,81 mil EUR sa uračunatim PDV-om. Pored toga, planirana je i izgradnja Filološkog fakulteta u Nikšiću, s projektovanim iznosom od 4,23 mil EUR sa PDV-om. Sredstva za ova ulaganja već su izdvojena iz kapitalnog budžeta za 2023/24. godinu.

Detalje tendera možete vidjeti OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.02.2024.  |  Građevina, IT, Telekomunikacije

Ulaganja u elektronske komunikacije porasla 11% - U ovoj godini planirane investicije vrijedne 68 mil EUR

Operatori elektronskih komunikacija su tokom prošle godine u razvoj elektronskih komunikacionih mreža i usluga u Crnoj Gori uložili oko 76,3 mil EUR, saopšteno je iz Agencije za elektronske komunikacije i opštansku djelatnost (EKIP). To je, kako su naveli, 10,75% više u odnosu na 2022. godinu kada su ostvarena ulaganja u iznosu od 68,9 mil EUR ulaganja. - Ovako visok nivo investicija doprinosi daljem povećanju dostupnosti savremenih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.