NavMenu

Sa podgoričkom firmom Piros potpisan ugovor za proširenje puta Sušćepan-Mojdež

Izvor: rthn.co.me Nedjelja, 26.11.2023. 15:43
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay / schauhi)Ilustracija
Proširenje puta Sušćepan-Mojdež, prema tenderu koji je raspisala Opština Herceg Novi 6. novembra, radiće podgorička kompanija Piros. Vrijednost projekta je 41,1 hiljadu eura.

Ugovor o izvođenju radova potpisali su predsjednik Opštine Stevan Katić i ovlašćena službenica podgoričke firme Slavica Kašćelan.

Posao obuhvata pikamerisanje i mašinski iskop 2,2 kilometra duge trase, sa sitnjenjem krupnijih komada kamena, utovarom iskopanog materijala na vozilo i odvozom sa razastiranjem, ugradnjom i nabijanjem.


Rok za završetak radova je 30 kalendarskih dana od dana uvođenja izvođača u posao, odnosno od dana otvaranja građevinskog dnevnika.

Garantni rok za izvedene radove i ugrađeni materijal je dvije godine od dana primopredaje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.02.2024.  |  Energija, Industrija

Sa održivih lokacija za OIE u Nikšiću struja za 200.000 domaćinstava - Potencijalni kapacitet vjetra oko 40 MW, solara čak 2,7 GW

Energija iz obnovljivih izvora sa održivih lokacija samo u Opštini Nikšić mogla bi da snabdijeva više od 200.000 crnogorskih domaćinstava, saopšteno je na predstavljanju rezultata studije Mapiranje potencijala solara i vjetra na teritoriji opštine Nikšić. Studija, koja je predstavljena danas u Podgorici, pokazala je da su ublažavanje negativnih posljedica klimatskih promjena i zadržavanje globalnog zagrijavanja na 1,5 stepeni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.