NavMenu

Sa podgoričkom firmom Piros potpisan ugovor za proširenje puta Sušćepan-Mojdež

Izvor: rthn.co.me Nedjelja, 26.11.2023. 15:43
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay / schauhi)Ilustracija
Proširenje puta Sušćepan-Mojdež, prema tenderu koji je raspisala Opština Herceg Novi 6. novembra, radiće podgorička kompanija Piros. Vrijednost projekta je 41,1 hiljadu eura.

Ugovor o izvođenju radova potpisali su predsjednik Opštine Stevan Katić i ovlašćena službenica podgoričke firme Slavica Kašćelan.

Posao obuhvata pikamerisanje i mašinski iskop 2,2 kilometra duge trase, sa sitnjenjem krupnijih komada kamena, utovarom iskopanog materijala na vozilo i odvozom sa razastiranjem, ugradnjom i nabijanjem.


Rok za završetak radova je 30 kalendarskih dana od dana uvođenja izvođača u posao, odnosno od dana otvaranja građevinskog dnevnika.

Garantni rok za izvedene radove i ugrađeni materijal je dvije godine od dana primopredaje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

25.07.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Budva poskupjela, turista manje

Da li je opšte poskupljenje od trgovačkih do ugostiteljskih objekata, plaža i noćnih klubova, razlog što Budva u špicu sezone ima manje gostiju nego lani, ostaje da se vidi kada se sumiraju konačni rezultati ove ljetnje sezone. Ono što je činjenica je da su cijene znatno veće nego prošle, a toga su najviše svjedoci stanovnici Budve, koji se iz ljeta u ljeto suočavaju sa pravom poplavom povećanja cijena, koje su mijenjaju na dnevnom

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.