NavMenu

Za izgradnju nove ulice u Podgorici 700.000 EUR

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 20.11.2023. 12:45
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/cegoh)Ilustracija
Agencija za izgradnju i razvoj Podgorice raspisala je tender za opremanje lokacije za izgradnju ulice u podgoričkom naselju Donja Gorica.

Tender se odnosi na opremanje lokacija u zahvatu DUP-a Servisno skladišna zona uz željezničku prugu - Stari aerodrom-UP 3. Kako je pojašnjeno, pun naziv nabavke je opremanje lokacija u zahvatu DUP-a Donja Gorica-koridor Cetinjskog puta i Južne obilaznice (izgradnja ulice paralelne Bulevaru 21. maj sa dva kraka do Ulice Arhonta Petra).

Vrijednost radova je 578.512,40 EUR bez, odnosno 700.000 EUR sa uračunatim PDV-om.

- Predmet nabavke će se realizovati po glavnom projektu koji je izradio Simm inženjering iz Podgorice sa podugovaračima. Za hidrotethničke instalacije bila je zadužena firma Vigoris Ecotechm, za elektrotehnički projekat jake struje Refleksing, a za elektrotehnički projekat slabe struje TK Link. Firma ABS Projekt bila je zadužena za projektovanje saobraćajne signalizacije.

Tender je otvoren do 18. decembra do 9 sati, a više informacija možete vidjeti OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.11.2023.  |  Građevina

Raspisan tender za rekonstrukciju objekta Tehničkih fakulteta - Vrijednost radova 1,15 mil EUR

Uprava za kapitalne projekte raspisala je tender za izbor izvođača radova na adaptaciji objekta Tehničkih fakulteta Univerziteta Crne Gore. Vrijednost ovog projekta iznosi 950.000 EUR bez, odnosno 1,15 mil EUR eura sa PDV-om. Kako je pojašnjeno, predmet javne nabavke je sanacija eksterijera zgrade, obuhvatajući fasadnu bravariju i fasadu, kao i hidroizolaciju dijela krova Tehničkih fakulteta. Rektor Vladimir Božović kazao je da je ova

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.