NavMenu

Raste ponuda stanova u Podgorici - Planirana izgradnja stambeno-poslovne zgrade u Maslinama (FOTO)

Izvor: eKapija Subota, 11.11.2023. 08:00
Komentari
Podeli
(Foto: Glavni grad Podgorica/Megrap/Idejno rješenje/Printscreen)
Kompanija Konstrukt planira izgradnju stambeno-poslovnog objekta u podgoričkom naselju Masline. Predviđeno je da zgrada ima pet poslovnih prostora i osam stanova različitih površina.

To se može vidjeti u zahtjevu za saglasnost na idejno rješenje objekta koji je investitor podnio glavnom gradskom arhitekti.

U dokumentu za čiju je izradu bio zadužen Megrap iz Podgorice, zgrada će se graditi na UP 132 i 132a, u zahvatu DUP-a Masline - izmjene i dopune.

- Prema urbanističko-tehničkim uslovima površina UP 132 je 474 m2, a 132a 393m2, što ukupno čini 867 kvadrata. Idejnim rješenjem površina objekta raspoređena je na parcelama u odnosu propisanom UT uslovima, tačnije na parceli 132 nalazi se 474 m2, dok se na parceli 132a nalazi 393m2 dvojnog objekta - pojašnjeno je u dokumentu.

(Foto: Glavni grad Podgorica/Megrap/Idejno rješenje/Printscreen)
Zgrada je projektovana kao dvojni objekat mješovite namjene i objedinjuje sadržaje poslovnog i stambenog prostora. Imaće prizemlje i dva sprata.

Na prizemlju je projektovano pet poslovnih prostora, a planom su predviđena po četiri stana na prvom i drugom spratu. Svaki sprat će imati po jedan jednosoban, dva dvosobna i po jedan trosoban stan, što je ukupno osam stambenih jedinica.

Kompletno parkiranje je u okviru parcele na otvorenom prostoru i obezbijeđeno je 17 parking mjesta.

Planirane su zelene površine u okviru parcele koje su u skladu sa namjenom objekta. Sastoje se od uređenih, travnatih površina po obodu objekta sa kompozicijama niskog i visokog rastinja.Fotogalerija
Stambeno-poslovna zgrada Masline, Podgorica
Lokacija:
Google Maps
Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.11.2023.  |  Građevina

Raspisan tender za rekonstrukciju objekta Tehničkih fakulteta - Vrijednost radova 1,15 mil EUR

Uprava za kapitalne projekte raspisala je tender za izbor izvođača radova na adaptaciji objekta Tehničkih fakulteta Univerziteta Crne Gore. Vrijednost ovog projekta iznosi 950.000 EUR bez, odnosno 1,15 mil EUR eura sa PDV-om. Kako je pojašnjeno, predmet javne nabavke je sanacija eksterijera zgrade, obuhvatajući fasadnu bravariju i fasadu, kao i hidroizolaciju dijela krova Tehničkih fakulteta. Rektor Vladimir Božović kazao je da je ova

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.