NavMenu

Raste ponuda stanova u Podgorici - Planirana izgradnja stambeno-poslovne zgrade u Maslinama (FOTO)

Izvor: eKapija Subota, 11.11.2023. 08:00
Komentari
Podeli
(Foto: Glavni grad Podgorica/Megrap/Idejno rješenje/Printscreen)
Kompanija Konstrukt planira izgradnju stambeno-poslovnog objekta u podgoričkom naselju Masline. Predviđeno je da zgrada ima pet poslovnih prostora i osam stanova različitih površina.

To se može vidjeti u zahtjevu za saglasnost na idejno rješenje objekta koji je investitor podnio glavnom gradskom arhitekti.

U dokumentu za čiju je izradu bio zadužen Megrap iz Podgorice, zgrada će se graditi na UP 132 i 132a, u zahvatu DUP-a Masline - izmjene i dopune.

- Prema urbanističko-tehničkim uslovima površina UP 132 je 474 m2, a 132a 393m2, što ukupno čini 867 kvadrata. Idejnim rješenjem površina objekta raspoređena je na parcelama u odnosu propisanom UT uslovima, tačnije na parceli 132 nalazi se 474 m2, dok se na parceli 132a nalazi 393m2 dvojnog objekta - pojašnjeno je u dokumentu.

(Foto: Glavni grad Podgorica/Megrap/Idejno rješenje/Printscreen)
Zgrada je projektovana kao dvojni objekat mješovite namjene i objedinjuje sadržaje poslovnog i stambenog prostora. Imaće prizemlje i dva sprata.

Na prizemlju je projektovano pet poslovnih prostora, a planom su predviđena po četiri stana na prvom i drugom spratu. Svaki sprat će imati po jedan jednosoban, dva dvosobna i po jedan trosoban stan, što je ukupno osam stambenih jedinica.

Kompletno parkiranje je u okviru parcele na otvorenom prostoru i obezbijeđeno je 17 parking mjesta.

Planirane su zelene površine u okviru parcele koje su u skladu sa namjenom objekta. Sastoje se od uređenih, travnatih površina po obodu objekta sa kompozicijama niskog i visokog rastinja.



Fotogalerija
Stambeno-poslovna zgrada Masline, Podgorica
Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.02.2024.  |  Saobraćaj, Turizam, sport, kultura

Najmanje 300 direktnih letova na liniji Tel Aviv-Crna Gora

Vodeće izraelske avio-kompanije, njih tri, će od aprila do novembra ove godine letjeti za Crnu Goru, sa najmanje 300 letova, saopštio je počasni crnogorski konzul u Izraelu Nimrod Rinot. Iako je situacija u Izraelu delikatna, s obzirom na ratno stanje, kao i da su direktni letovi iz Tel Aviva za mnoge destinacije za ovogodišnju sezonu otkazani, Rinot je, kako je saopšteno iz Jevrejske zajednice Crne Gore, srećan da najavi da će tri

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.