NavMenu

Prodaja imovine Vektre Montenegro - Početna cijena za zemljište i nekretnine u Podgorici, Budvi i Pljevljima 11,22 mil EUR

Izvor: eKapija Srijeda, 20.09.2023. 12:44
Komentari
Podeli
(Foto: Africa Studio/shutterstock.com)
Stečajna uprava Vektre Montenegro raspisala je novi, 12. po redu poziv za prodaju dijela imovine ove kompanije. Riječ je o zemljištu i nekretninama u Podgorici, Budvi i Pljevljima, a čija ukupna početna cijena iznosu 11,22 mil EUR.

Naime, parcela od 16.036 m2 u podgoričkom naselju Donja Gorica prodaje se za najmanje 1,69 mil EUR. U glavnom gradu prodaje se u zemljište sa ruševinom objekta, a početna cijena za ovu imovinu lociranu na KO Podgorica III iznosi 130.000 EUR.

Poslovne zgrade, zemljište i šume u Pljevljima prodaju se za najnižu cijenu od 1,9 mil EUR.

Najvrdijedniju imovinu čine zemljište od 5.454 m2 i objekti od 815 kvadrata u Budvi, a čija početna cijena iznosi 7,5 mil EUR.

Rok za dostavljanje ponuda je 24. oktobar do 13 sati, dok će se njihovo otvaranje održati dan kasnije u 11 časova.

Više informacija možete vidjeti OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.11.2023.  |  Građevina

Raspisan tender za rekonstrukciju objekta Tehničkih fakulteta - Vrijednost radova 1,15 mil EUR

Uprava za kapitalne projekte raspisala je tender za izbor izvođača radova na adaptaciji objekta Tehničkih fakulteta Univerziteta Crne Gore. Vrijednost ovog projekta iznosi 950.000 EUR bez, odnosno 1,15 mil EUR eura sa PDV-om. Kako je pojašnjeno, predmet javne nabavke je sanacija eksterijera zgrade, obuhvatajući fasadnu bravariju i fasadu, kao i hidroizolaciju dijela krova Tehničkih fakulteta. Rektor Vladimir Božović kazao je da je ova

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.