NavMenu

Raspisan drugi konkurs za podršku ženskom preduzetništvu u Podgorici

Izvor: eKapija Srijeda, 20.09.2023. 11:41
Komentari
Podeli
(Foto: Glavni grad Podgorica)
Glavni grad pozvao je sve preduzetnice i privredna društva u kojima su žene nosioci biznisa sa prebivalištem/sjedištem na teritoriji Podgorice, da se prijave na Konkurs za raspodjelu sredstava namijenjenih ženama koje žele da pokrenu ili razvijaju sopstveni biznis.

Za ovaj poziv, budžetom Glavnog grada, opredijeljena su sredstva u iznosu od 25.000 EUR i biće raspodijeljena za biznis planove koji podstiču ekonomski razvoj Glavnog grada, razvoj poljoprivrede i ruralnog područja, organske poljoprivredne proizvodnje, razvoj turizma, održivi razvoj…

Maksimalan iznos dodijeljenih sredstava za biznis planove ne može iznositi više od 25% od ukupnog iznosa predviđenog za konkurs. Društvo/preduzetnica može konkurisati za ukupan iznos ili za dio sredstava za realizaciju aktivnosti iz biznis plana i dužna je da to naznači.

Konkurs za raspodjelu sredstava otvoren je 45 dana od dana njegovog objavljivanja, što znači da se zainteresovane preduzetnice mogu se prijaviti zaključno sa 2. 11. 2023.

Informacije o svim pitanjima od značaja za učešće na Konkursu mogu se dobiti svakog radnog dana na telefon: 020/625-718 i/ili e-mail: zensko.preduzetnistvo@podgorica.me.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

29.11.2023.  |  Građevina

Raspisan tender za rekonstrukciju objekta Tehničkih fakulteta - Vrijednost radova 1,15 mil EUR

Uprava za kapitalne projekte raspisala je tender za izbor izvođača radova na adaptaciji objekta Tehničkih fakulteta Univerziteta Crne Gore. Vrijednost ovog projekta iznosi 950.000 EUR bez, odnosno 1,15 mil EUR eura sa PDV-om. Kako je pojašnjeno, predmet javne nabavke je sanacija eksterijera zgrade, obuhvatajući fasadnu bravariju i fasadu, kao i hidroizolaciju dijela krova Tehničkih fakulteta. Rektor Vladimir Božović kazao je da je ova

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.