NavMenu

Novi pokušaj prodaje imovine Vektre Montenegro - Početna cijena za nekretnine i zemljište u više gradova snižena na 20,8 mil EUR

Izvor: eKapija Srijeda, 07.06.2023. 07:40
Komentari
Podeli
(Foto: Africa Studio/shutterstock.com)
Stečajni upravnik Vektre Montenegro oglasio je novi pokušaj prodaje imovine ove kompanije, nakon što se na prethodni oglas niko nije javio.

Kako se može vidjeti, ukupna početna cijena iznosi 20,8 mil EUR i niža je za tri miliona u odnosu na prethonu prodaju.

Imovina je podijeljena na više cjelina. Tako se zemljište u Donjoj Gorici prodaje za 1,69 miliona dok je početna cijena za poslovne zgrade, šume i zemljište u Jugovu i Pljevljima 1,9 mil EUR.

Neplodno zemljište i ruševina starog objekta u Podgorici prodaje se za 130.000 EUR, a početna cijena za zmljište i objekte u Budvi je 7,5 mil EUR.

Prodaju se i objekti, urbanizovano zemljište i zelene površine u Podgorici, a početna cijena je oko 9,02 mil EUR. Poslovni prostor u Novom Baru prodaje se po početnoj cijeni od 585.000 EUR.

Rok za dostavljanje ponuda je 27. jun do 13 časova. Njihovo otvaranje održaće se dan kasnije u 11 sati u Privrednom sudu.

Više informacija OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj

Biće rekonstruisani svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom

U naredne dvije godine svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom biće rekonstruisani, saopštio je ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović. U emisiji "Dobro jutro Crna Goro" kazao je da upravo prelazi na prugama predstavljaju veliki problem kada je riječ o bezbjednosti u željezničkom saobraćaju . - Podaci su, nažalost, alarmantni. U zadnjih šest godina došlo je do 319 vanrednih događaja, od čega 21 sa smrtnim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.