NavMenu

Raspisan drugi javni poziv za davanje šuma na korišćenje

Izvor: eKapija Utorak, 06.06.2023. 11:21
Komentari
Podeli
(Foto: schab/shutterstock)
Uprava za gazdovanje šumama i lovištima objavila je drugi javni poziv za davanje šuma na korišćenje prodajom drveta u dubećem stanju za 2023. godinu.

Kako je saopšteno, predmet javnog poziva su šume u državnoj svojini, koje se daju na korišćenje prodajom drveta u dubećem stanju, u skladu sa izvođačkim projektima u područnim jedinicama Petnjica, Šavnik, Plav, Nikšić, Danilovgrad, Podgorica, Andrijevica, Bijelo Polje, Plužine, Kolašin, Žabljak, Berane, Rožaje i Pljevlja za 2023. godinu.

U okviru drugog javnog poziva biće ukupno 110 odjeljenja, ukupne bruto drvne zapremine 125.301 m³.

- Poziv je otvoren za sva preduzeća koja ispunjavaju uslove predviđene javnim pozivom i tenderskom dokumentacijom i čija je osnovna djelatnost iz oblasti šumarstva ili drvoprerade. Ponude se podnose za svako odjeljenje posebno i ponuđač može dostaviti samo jednu ponudu za jedno odjeljenje - navedeno je.

Ponuđač može podnijeti ponudu samo ako je prethodno otkupio tendersku dokumentaciju za odjeljenje za koje podnosi ponudu. Može nastupati isključivo samostalno, što znači da jednu ponudu u tenderskom postupku, može dostaviti isključivo jedan privredni subjekat, odnosno ponuđač.

- Eventualnu dostavu zajedičkih ponuda dva ili više ponuđača Komisija će odbiti odlukom - pojašnjeno je.

Preuzimanje tenderske dokumentacije može se izvršiti svakog radnog dana u vremenu od 7 do 14 časova u Upravi za gazdovanje šumama i lovištima, najkasnije do 20. juna do 14 časova, uz prethodno priložen dokaz o uplati za otkup tenderske dokumentacije, koja će se izdavati u elektronskoj formi (CD-u).

Ostali djelovi tenderske dokumentacije javno su objavljeni na portalu Uprave za gazdovanje šumama i lovištima.

Ponuda mora prispjeti putem pošte ili biti predata na arhivu Uprave za gazdovanje šumama i lovištima, u Pljevljima, najkasnije do 21. juna do 14 sati bez obzira na način predaje ili slanja. Otvaranje ponuda počeće 22. juna u 9 sati, u prostorijama Uprave za gazdovanje šumama i lovištima.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.09.2023.  |  Građevina

Kompanija Easy drive za 10 mil EUR postala vlasnik nekretnina u Podgorici i Baru

Kompanija Easy drive Aleksandra Mijajlovića, koja se prema podacima CRPS bavi iznajmljivanjem i lizingom vozila, kupila je deset miliona eura vrijednu imovinu bivše kompanije Dragana Brkovića Vektre Montenegro u stečaju - potvrdio je Pobjedi stečajni upravnik Radojica Grba. Tako je, kako je naveo Grba, Easy drive postao vlasnik 20.000 kvadrata urbanizovanog zemljišta uz 9.000 kvadrata zelene površine i dva objekta na prostoru bivše

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.