NavMenu

Besplatno učešće domaćih kompanija na poslovnoj manifestaciji "Farete" u Bolonji

Izvor: PR Utorak, 06.06.2023. 09:13
Komentari
Podeli
(Foto: Promo)
6. i 7. septembra 2023. u Bolonji (Italija) održaće se poslovna manifestacija "FARETE": FARETE je mjesto susreta kompanija i odlična prilika za pronalaženje poslovnih partnera, ali i za predstavljanje proizvoda i usluga, koji već desetu godinu zaredom organizuje Konfindustrija Emilija (poslovno - poslodavačka organizacija koja okuplja kompanije iz Bolonje, Modene i Ferare), a uz podršku Regije Emilija - Romanja.

Konfindustrija Srbija, kao međunarodna kancelarija najznačajnije italijanske poslovne asocijacije Confindustria, i ove godine zvanični je partner i zastupnik ovog značajnog poslovnog skupa za region Balkana, a u cilju pronalaženja, identifikacije i odabira lokalnih kompanija potencijalnih učesnika na ovom poslovnom događaju kao i organizacije puta i boravka odabranih kompanija u toku trajanja samog događaja.

Učešće kompanija iz regiona Balkana (international buyers) je BESPLATNO i predviđeno je u okviru programske cjeline "International Club", a uključuje sledeće stavke:

- Troškovi puta

- Dvije noći u hotelu sa 4*

- Troškovi hrane i pića za period trajanja događaja FARETE

- Transfer od stanice ili aerodroma u Italiji do hotela i nazad

- B2b sastanci sa italijanskim kompanijama registrovanim za programsku cjelinu "International Club"

Osnovni uslovi učešća za kompanije iz regiona Balkana:

- posjedovanje sajta na engleskom jeziku

- najmanje 20 zaposlenih

- poznavanje engleskog ili italijanskog jezika.

Sektori u fokusu: metaloprerađivački, prehrambeni i agrobiznis, automobilski, industrija pakovanja i ambalaže, elektronika, obrada i tretman plastike.

Napomena: prilikom popunjavanja prijavnog formulara neophodno je navesti najmanje 3 italijanske kompanije sa kojima biste željeli b2b sastanke, kao i obrazložiti zatraženi susret.

Ključne cifre prošlogodišnjeg izdanja:

- 18.000 posjetilaca

- 550 izlagača

- 30.000 m2 izložbeni prostor

- 75 međunarodnih kupaca iz 21 zemlju i preko 700 b2b sastanaka

- Preko 100 b2b sastanaka između izlagača

- 90 radionica.

Za sva dodatna pitanja i informacije zainteresovane kompanije mogu kontaktirati kancelariju Konfindustrije Srbija putem mejla office@confindustria.rs

Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.04.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Planovi Elena grupe: Prodaja hotela Igalo, pa nove investicije

Sprečavanje uvođenja novog stečaja u Vektra Boku na ročistu krajem ovog mjeseca, od ključne je važnosti za planove novog vlasnika 33,3% akcija, privrednog drustva Elena grupe. Oni planiraju da nakon što izmire obaveze prema radnicima i Poreskoj upravi prodaju hotel Igalo i krenu u investicije. No, prije toga moraju ući u Odbor direktora u kojem su većina Brkovićevi članovi. Novi vlasnici, trećine Vektra Boke iz kompanije Elena Grup,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.