NavMenu

Za jačanje inovativnosti mikro, malih i srednjih preduzeća milion eura

Izvor: eKapija Petak, 02.06.2023. 10:45
Komentari
Podeli
(Foto: Ministarstvo ekonomskog razvoja)
Fond za inovacije raspisao je javni poziv za jačanje inovativnosti novoosnovanih ili postojećih mikro, malih i srednjih preduzeća. Vrijednost programa je milion eura.

Glavni cilj programa za jačanje inovativnosti novoosnovanih ili postojećih MMSP je povećanje inovativnosti MMSP-ova uvođenjem procesnih inovacija ili razvojem novih ili poboljšanih tržišno orijentisanih proizvoda, usluga ili tehnologija.

- Programom će se podržati projekti novoosnovanih i postojećih MMSP-ova čija je tehnološka zrelost izvan faze dokazivanja koncepta, ali koja još nijesu spremna za tržište, tj. ona čiji je tehnološki nivo razvoja projekta između TRL 5 i TRL 8 odnosno nalaze se u fazi eksperimentalnog razvoja - pojašnjeno je.

Kako je navedeno u Podgorici će 7. juna, u prostorijama Privredne komore Crne Gore (PKCG) biti održan i info dan posvećen ovom programu.

Prijave su otvorene do 1. septembra, a detalji poziva dostupni su OVDJE.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.