NavMenu

Blizu 200.000 EUR za izradu glavnog projekta sportske dvorane na Cetinju

Izvor: eKapija Četvrtak, 01.06.2023. 12:38
Komentari
Podeli
(Foto: BIRO 81000/Idejno rješenje)
Prijestonica Cetinje raspisala je tender za izradu Glavnog projekta sportske hale u tom gradu, za šta je opredijeljeno 160.000 EUR bez, odnosno 193.600 EUR sa PDV-om.

Poziv je raspisan po skraćenom postupku, pa se ponude dostavljaju najkasnije do 19. juna do 9 sati.

- Budući da je prvi poziv za projektovanje i izgradnju objekta sportske hale poništen iz razloga što nije pristigla nijedna ponuda, a da je
investicija predviđena budžetom gdje je za projektovanje kao polazišnu tačku potrebno nekoliko mjeseci, smatramo da je hitnost sprovođenja ovog postupka opravdana i u skladu sa članom 54 važećeg Zakona o javnim nabavkama Crne Gore - pojasnili su iz Prijestonice.

Više informacija o tenderu možete vidjeti OVDJE.

Podsjetimo, krajem marta raspisan je 8,34 mil EUR vrijedan tender za projektovanje i izgradnju sportske dvorane, po principu "projektuj i izgradi". Glavni projekat potrebno je izraditi na osnovu idejnog rješenja koje je izradio BIRO 81000 iz Podgorice, koji je pobijedio na konkursu koji je raspisala Prijestonica.

U projektnom zadatku navodi se da je predviđena gradnja sportske hale čija će spratnost biti visoko prizemlje, a gradiće se na parceli površine 5.500 m2. Kako će izgledati dvorana i koje će sve sadržaje imati možete čitati u odvojenoj vijesti.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.04.2024.  |  Industrija

Za Željezaru otvorene sve opcije - Od strateškog partnerstva do prodaje

Činjenica da je propao i drugi javni poziv za Željezaru nije loša poruka, jer pokazuje ozbiljnost da se to pitanje riješi na prihvatljiv i ekonomski održiv način, poručio je ministar energetike i rudarstva Saša Mujović na konferenciji za novinare. Kako je kazao, za nikšićku fabriku su na stolu sve opcije - od davanja u zakup, preko strateškog partnerstva, do prodaje. Ministar je komentarišući nezadovoljavajuću ponudu za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.