NavMenu

Anžur u ponedeljak preuzima dužnost direktora kompanije ToMontenegro

Izvor: Dan Četvrtak, 01.06.2023. 07:06
Komentari
Podeli
(Foto: eKapija)
Slovenac Mark Anžur upisan je u Centralni registar privrednih subjekata kao novi izvršni direktor nacionalne avio-kompanije ToMontenegro. Prema podacima sa sajta CRPS-a, Anžur je upisan kao novi izvršni direktor u utorak, 30. maja. Vlada je Anžura imenovala za izvršnog direktora 4. maja.

Prema informacijama Dana iz kompanije, očekuje se da Anžur radnu dozvolu dobije do petka, a da od ponedjeljka počne da radi.

Anžur je izabran za direktora na konkursu koji je sproveo Zavod za zapošljavanje. Imenovala ga je Vlada ne predlog odbora direktora ToMontenegra.

Anžur je bio direktor Adria ervejsa nekoliko godina prije nego je ta avio-kompanija otišla u bankrot.

Slovenac će funkciju preuzeti od Saše Radovića koji je nezakonito imenovan na funkciju polovinom decembra. Njega je Vlada razriješila 4. maja, ali je on tu funkciju obavljao i nakon razrješenja, jer Anžur nije bio upisan u CRPS i nije dobio radnu dozvolu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija

Data saglasnost na projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima

Vlada je na današnjoj sjednici dala saglasnost za projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima. Ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović, objasnio je da povećanje energetske efikasnosti znači ekonomičnije i racionalnije korišćenje resursa. - Povećanje energetske efikasnosti možemo doživjeti kao značajno sredstvo kako da smanjimo naše mjesečne izdatke po osnovu utrošene električne energije - rekao je Mujović.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.