NavMenu

Regionalna konferencija "Poslovanje sa svrhom 2023" održaće se 22. maja u Beogradu

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 15.05.2023. 16:45
Komentari
Podeli
(Foto: Promo)
Regionalna konferencija "Poslovanje sa svrhom 2023." održaće se 22. maja u hotelu Mona Plaza u Beogradu pod sloganom "Cijela regija - jedna konferencija". Na konferenciji će učestvovati više od 300 preduzetnika i top menadžera iz 6 država.

Cilj konferencije čiji su organizatori D.R. Gilbert group i Slovenački poslovni klub, a jedan od medijskih partnera portal eKapija, jeste da okupi autoritete sa rezultatima koji poslovanjem menjaju region, ambijent i društvo u celini na bolje.

- Želimo da ljudi iz regiona ne odlaze u svijet, već da najbolji poslovni i životni standard dovedemo u region - poručuju organizatori.

Konferencija će okupiti 24 panelista, 3 predavača, 3 moderatora.

Predstavljamo vam panele i predavanja konferencije:

- Panel: Privredne komore i poslovna udruženja pomažu kompanijama u širenju na nova tržišta – Slovenački poslovni klub, Privredna komora Srbije, Hrvatska gospodarstvena komora, Hrvatski poslovni klub, Jadranski sajam Budva

- Predavanje: Kriza u menadžmentu ili menadžment u krizi –- kako efikasno poslovati u promijenjenim okolnostima - D. R. Gilbert

- Panel: Modeli kojima menadžeri razvijaju nova tržišta i osvajaju region – Mona (SRB), 4Upharma (SMK), Radgonske gorice (SLO), Info Media group (BiH), ROX (HR)

- Predavanje: Mediji, digitalni marketing i njihova uloga u razvoju novih tržišta – primjer dobre prakse – Žarko Sakan, New Moment

- Predavanje: - "Kako investirati u doba inflacije" - Vladimir Đukanović, finansijski konsultant

- Panel: Investicije i tržište nekretnina u regionu - Cvetković Roškov (SRB), Kadena properties (SRB), DB Design & Construction (SRB), Dogma nekretnine (HR), Montenegro prospects (CG)

- Panel: Kako poslovanjem mijenjamo region na bolje - poslovanje sa svrhom (lični model uspjeha i kako svojim poslovanjem čine zajednicu i društvo boljim) - Goodwill Pharma (SRB - MAĐ), NLB Komercijalna banka (SRB), Širbegović inženjering (BiH), Adora (MK), Labena (SLO)

Na kraju konferencije, učesnici će uživati u druženju sa predavačima i panelistima u degustaciji vina i uz muziku regiona.

Organizatori konferencije su D.R. Gilbert group i Slovenački poslovni klub. Partner je Mona management, prijatelj konferencije Hrvatski poslovni klub. Gold sponzor je MVM Company, sponzori su Swa tim, Urban Garden, Candy universe, ACANTE, 4U Pharma, Zepter.

Prijatelji konferencije su Vinarija Zvonko Bogdan, Radgonske Gorice, Misal Croatian Sparkling wines, Agrolaguna, Vinarija Mačkov podrum.

Marketing partner je New moment, a medijski sponzori su eKapija, Profit magazin, TU magazin, Adria media i Poslovni dnevnik HR.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija

Početak gradnje glavnog prostrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Podgorici očekuje se u septembru

Kraj trećeg kvartala, a to je septembar je novi rok za početak gradnje glavnog prostrojenja za prečišćavanje otpadnih voda. Direktor Vodovoda Aleksandar Nišavić kaže da je toku finalizacija glavnog projekta posrtojenja te da očekuju da će do kraja ovog mjeseca biti revidiran. - Nakon što projekat bude revidovan sledeći korak je održavanje javne rasprave i dobijanje dozvole za gradnju od nadležnih institucija. To je nešto što

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.