NavMenu

Budvanska rivijera ponudila ljetovanje djeci iz škole Vladislav Ribnikar

Izvor: eKapija Petak, 12.05.2023. 08:47
Komentari
Podeli
Budva (Foto: Unsplash/Alexander Voronov)Budva
Budvanska rivijera ponudila je boravak djeci iz beogradske Osnovne škole Vladislav Ribnikar, kao i njihovim porodicama, u svrhu pratnje.

- Kao hotelska grupa koja raspolaže smještajnim kapacitetima u hotelima u Budvi, ponudili bismo boravak djeci, kao i njihovim porodicama u svrhu pratnje, a kojima je neophodan oporavak, kada se za to steknu uslovi. Ukoliko smatrate da bi ovaj naš predlog bio na dobrobit djece, koja su nažalost svjedočila masakru i na sreću izbjegla stradanje, molim Vas da kontaktirate Kabinet Uprave Društva Hotelske grupe Budvanska rivijera, kako bismo u periodu kada su naši hotelski kapaciteti na raspolaganju, omogućili ljetovanje i boravak u svrhu što bržeg oporavka djece od napada koji je ostavio dubok trag na svima nama - navodi se u poruci koju je na Instagram stranici objavilo Ministarstvo prosvete.


- Sve nas je duboko potresla tragedija koja se desila u Srbiji i mi smo kao menadžment razmišljali da li bismo mogli na bilo koji način da ublažimo sav taj period nakon toga što se desilo i odlučili da kontaktiramo Ministartsvo prosvjete Srbije i bićemo na raspolaganju za sve ono koji su bili direktno ili indirekto suočeni sa tragedijom koja se desila i da na jedan mali čin solidarnosti u tom postraumatskom periodu koji svi oni preživljavaju omogućimo i vjerujem da će boravkom kod nas makar na mali period uspjeti da skrenu misli sa svega onoga što ih posljednjih dana preokupira - kazao je Pejović.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Kompanije bi gradile na desetine zgrada i hotela na obali Tare

Kompanije Beppler&Partners, Stablo i Irenia Investments tražile su tokom javne rasprave o nacrtu Prostorno urbanističkog plana (PUP) Kolašin da se tim planskim dokumentom omogući izgradnja hidrotehničke infrastrukture i saobraćajnica za parcele na kojima žele da grade 14 depadans objekata na samoj obali Tare. Tačnije, traženo je da u plan gradske hidrotehničke infrastrukture bude uključeno vodosnabdijevanje, kako kažu,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.