NavMenu

Industrijski sajam "Sarajevo Industry Fair" u maju

Izvor: Bussines Magazine Ponedjeljak, 20.03.2023. 09:18
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Eugenio Marongiu/shutterstock.com)Ilustracija
Prvi i jedini industrijski sajam u regionu, međunarodni industrijski sajam, sajam građevinarstva, mašinstva i metalne industrije "Sarajevo Industry Fair-SIF 2023" biće održan u kompleksu Olimpijskoj centra Huan Antonio Samaran/Zetra u Sarajevu u periodu od 18. do 20. maja 2023. godine, u organizaciji Agencije Profi Team.

Sajam će biti organizovan na prostoru od preko 5.000 m2 zatvorenog prostora i preko 5.000 m2 otvorenog prostora.

Na ovom prostoru kompanije će imati jedinstvenu priliku da predstave i promovišu svoje proizvodne potencijale i novitete, kolekcije i trendove, da se povežu sa poslovnim partnerima i kupcima iz BiH, Regiona i Evrope te unaprijede svoju prodaju krajnjim kupcima.

Program sajma obuhvata istraživanje i projektiranje, izgradnju i održavanje objekata, visokogradnju, niskogradnju i hidrogradnju, materijale, opremanje objekata, građevinske mašine, uređaje i alate, adaptaciju, rekonstrukciju i restauraciju, zanate, informatičke tehnologije, automatizaciju i upravljanje. Takođe na sajmu će biti moguće vidjeti sve vrste industrijskih mašina, od mašina za drvnu industriju do mašina za sve ostale industrije. Sajam obuhvata i metalnu industriju kao jednu od najpotentnijih industrija u Bosni i Hercegovini u ovom trenutku. Pored toga na sajmu ce biti kompanije vezane za obnovljive izvore energije te energetsku efikasnost kao i alternativne izvore grijanja i hladjenja.


Sajam kao mjesto direktnog susreta ponude i potražnje i značajan marketinški faktor omogućiće kompanijama da upoznaju konkurenciju, ostvare neposredne poslovne kontakte, razmijene iskustva i ideje, odnosno da spoznaju vlastite mogućnosti i kvalitete, te time zasigurno doprinesu svojoj povećanoj konkurentnosti.

Na Sajmu će takođe postojati mogućnost direktne prodaje proizvoda posjetiteljima.

Pored izložbenog, marketinškog i prodajnog segmenta kompanijama ali i krajnjim korisnicima biće omogućeno prisustvo i na stručnim panelim i predavanjima tokom tri dana trajanja sajma.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.