NavMenu

Komadi odjeće koji će vam biti potrebni ove sezone

Izvor: Ženski magazin Ponedjeljak, 20.03.2023. 06:25
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Unsplash/iam_os)Ilustracija
Proljeće može donijeti ljepše dane, ali i nagle promjene koje stvaraju ozbiljne dileme u našem svakodnevnom odijevanju. Lako je izgubiti se između zimskih i proljećnih modnih komada, prilikom pronalaženja puta do idealnog prelaznog izgleda. Zato Ženski magazin predlaže najmoderniju garderobu i izdvaja glavne elemente prelaznog proljećnog stila.

U nastavku ćete otkriti pet modnih komada koje trenutno nose najinformisanije modne djevojke i koji definitivno zaslužuju mjesto u vašoj garderobi. To su komadi kojima ćete vjerovati iznova i iznova, a da nikada ne požalite što ste ih kupili.

Odjeća i aksesoari koji zaslužuju mjesto u vašoj garderobi za savršene dnevne i večernje izlaske su par slingback cipela koje vole sve žene sa stilom kao i bež kaput koji je idealan za prelaznu sezonu.

Tu su i bijele krojene pantalone za savršen kancelarijski i ležerniji izgled, a ovog proljeća biće neizostavna i haljina od rebrastog pletiva u nude nijansi kao i krop pleteni džemperi koji su najnovija opsesija modnih influenserki i ne bez razloga. Savršeno balansiraju između hladne i tople odjeće, dok izgledaju vrlo atraktivno.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.