NavMenu

Air Montenegro spremio specijalnu ponudu za Sajam turizma - Iz Beograda do Tivta i Podgorice za 49 EUR

Izvor: eKapija Petak, 24.02.2023. 18:34
Komentari
Podeli
(Foto: eKapija)
Nacionalni avio prevoznik Air Montenegro i ove godine predstavlja svoju ponudu na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, a tokom trajanja manifestacije obezbijeđena je specijalna cijena karata za letove od Beograda do Podgorice i Tivta.

- Air Montenegro je pripremio akcijsku tarifu tokom trajanja sajma, tačnije do nedelje 26. februara. Svi putnici koji započinju svoje putovanje u Beogradu imaju mogućnost da kupe kartu do Tivta ili Podgorice u jednom pravcu za 49 EUR. Takođe, ukoliko se odluče za kupovinu povratne karte, mogu je dobiti za 99 EUR. U tu cijenu uključene su sve pripadajuće takse - kazao je za eKapiju Dejan Pižurica, direktor prodaje u kompaniji Air Montenegro.

Prema njegovim riječima, Beograd je jedno od najvažnijih tržišta za kompaniju, pa se i najveći broj letova realizuje upravo prema glavnom gradu Srbije.

- Trenutno svakog dana dva puta dnevno saobraćamo na relaciji Podgorica - Beograd, dok iz Tivta imamo jedan let dnevno. Svakako je u najavi pojačanje saobraćaja sa početkom ljetnje sezone. Što se tiče Podgorice, zadržaće se letovi dva puta dnevno, dok će linija Beograd - Tivat rasti kako bude rasla sama tražnja - naveo je naš sagovornik dodajući da očekuju da će u tokom ljeta, odnosno od juna mjeseca imati od tri do četiri rotacije iz Beograda za Tivat.

Kada je riječ o ostalim destinacijama, Air Montenegro ima letove iz Podgorice i Tivta za Istanbul, a uskoro obnavljaju i saobraćaj ka Zapadnoj Evropi.

- Početkom aprila ponovo pokrećemo letove za Frankfurt, Cirih i Pariz. U Francuskoj pokrivamo još dva grada, Lion i Nant, a otvaramo i neke nove destinacije. Naime, prošle godine smo saobraćali iz Tivta za Prag, dok ove planiramo i liniju za Brno u Češkoj. Od juna mjeseca kreću i letovi za Bratislavu, a tokom ljetnje sezone imaćemo i letove do Kopenhagena - kaže naš sagovornik.

Air Montenegro od samog početka spaja Tivat i Podgoricu sa gradovima regiona.

- Pored Beograda zadržavamo frekventnost ka Ljubljani, a od juna do septembra imaćemo i redovne letove za Banjaluku - zaključuje Pižurica u razgovoru za eKapiju.

D. O.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.