NavMenu

Apple će sledeće godine predstaviti preklopni iPad

Izvor: Nezavisne novine Petak, 03.02.2023. 06:11
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay.com/Matcuz)
Analitičar Mingči Kuo tvrdi da Apple na planira da predstavi novi iPad prije 2024. godine. On kaže da neće biti objava novih tableta u narednih devet do 12 mjeseci.

Prvi će biti objavljen iPad mini, koji će se u masovnoj proizvodnji naći tokom prvog tromjesečja 2024. godine.

Kuo, takođe, ističe da će se savitljivi/preklopni iPad takođe pojaviti tokom 2024, a najviše će pridonijeti Anjie Technology-proizvođač koji će kreirati postolje od ugljeničnih vlakana.

Sugeriše se i model sa savitljivim panelomm veličine 20,25 inča, što bi nam donijelo ogroman uređaj koji je neudoban u poređenju sa standardnim prenosivim tabletima, prenosi B92.


Više izvora pominje da će novi iPad Pro tableti imati OLED panele i nešto veće dijagonale (11,1 inč i 13,1 inč). Izvještaj iz decembra pominje i 16-inčni ipad, ali ostaje da se vidi da li će se on pojaviti.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.