NavMenu

Za projekat Solari potrebno obezbijediti 70 mil EUR - Međunarodni poziv finansijskim institucijama produžen do 13. februara

Izvor: eKapija Srijeda, 25.01.2023. 11:17
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Unsplash/Zbynek Burival)Ilustracija
Rok za podnošenje prijava na međunarodni javni poziv domaćim i međunarodnim finansijskim institucijama za obezbjeđivanje finansijskih sredstava za finansiranje projekta Solari 5000+ (70MW) za fizička i pravna lica produžen je do 13. februara tekuće godine.

Iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) podsjećaju da je prvobitni rok bio definisan do 31. januara.

Podsjetimo, predmet postupka je obezbjeđivanje sredstava u iznosu od 70 mil EUR i to kreditnim zaduženjem na osnovu sprovedenih pregovora sa finansijskim institucijama koje se prijave za učešće u javnom pozivu.


- Odabir najpovoljnije ponude sprovešće se putem pregovora sa finansijskim institucijama koje u kompletu ili parcijalno budu učestvovale u pozivu, a minimalni ponuđeni parcijalni iznos je 10 mil EUR. Pravo učešća imaju sve domaće i međunarodne finansijske institucije - stoji u pozivu.

Predmet pregovora biće grant, uslovi i rok vraćanja kredita, kamatna stopa i grejs period.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Skoro 3 mil EUR za nabavku i ugradnju opreme za rekonstrukciju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda Budva-Bečići

Uprava za kapitalne projekte raspisala je tender za nabavku i ugradnju opreme radi rekonstrukcije postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda Budva Bečići. Vrijednost nabavke je 2,47 mil EUR bez, odnosno blizu 3 miliona sa PDV-om. Ponude se dostavljaju najkasnije do 13. maja do 10 sati. Minimalni rok izvršenja ugovora je 90 dana od dana kada Korisnik obezbijedi uslove za početak ugradnje opreme, a maksimalni rok izvršenja ugovora je 160

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.