NavMenu

Casa Del Mare sledeće godine otvara prvi objekat u Budvi - Grupacija će upravljati i hotelom Wulfenia u Kolašinu

Izvor: Novski portal Petak, 23.12.2022. 11:03
Komentari
Podeli
(Foto: Markus Spiske/unsplash)
Hotelska grupacija Casa Del Mare otvoriće naredne godine hotel u Budvi, najavio je osnivač i izvršni direktor Nikola Milić. Kako je rekao, biće to prvi Casa del Mare hotel na Budvanskoj rivijeri. Takođe, saopštio je da će njihova kompanija Casa Hospitality Management upravljati hotelom Wulfenia u Kolašinu, koji će biti otvoren 2024. godine.

Vlasnici grupacije Milena i Nikola Milić sinoć su u restoranu Boutique Hotel & Spa Casa del Mare - Mediterraneo sa osobljem, partnerima i prijateljima, predsatvnicima Privredne komore Crne Gore i ministrom ekonomskog razvoja i turizma u tehničkom mandatu, Goranom Đurovićem, obilježili još jednu izazovnu i uspješnu poslovnu godinu.

Pozdravljajući goste Nikola Milić je kazao da mu je puno srce kada se prisjeti kako su gradili hotel i restoran u izazovnom periodu dok su čekali treće dijete, Vuka:

- Mileni i meni, takvih momenata u životu ne fali. Mi smo uvijek gradili uporedo našu porodicu i našu firmu. I uvijek uz pomoć prijatelja i partnera. Uz vašu pomoć. Zbog toga nam je od velike važnosti da godinu koja je za nama, a koja je zbilja jedna od najuspješnijih na poslovnom planu koju smo do sada imali, proslavimo baš sa vama - kazao je Milić.

Podsjetio je da su ove godine konačno ostvarili želju i namjeru da formiraju white label kompaniju za upravljanje hotelima, Casa Hospitality Management, koja radi sve faze hotelskih projekata i njihovo upravljanje. Akumulirano znanje i iskustvo čitavog tima žele na ovaj način da stave na raspolaganje investitorima.

- Drago nam je da je Casa Hospitality Management već prepoznata i čast nam je da najavimo da će upravljati hotelom Wulfenia u Kolašinu, koji zajedno sa našim prijateljima iz BB Invest Group razvijamo i koji će vrata otvoriti u 2024. godini. Ovo je prvi naš projekat na sjeveru Crne Gore, i radujemo se da u tu zajednicu donesemo malo našeg duha, ali i da od nje naučimo dosta toga novog - istakao je Milić.

U Casa del Mare porodici očekuju iduće godine i novog člana, hotel u Budvi, koji brižljivo razvijaju sa partnerima investitorima kompanijom Internacional Budva. Ovaj hotel, prvi Casa del Mare hotel na Budvanskoj rivijeri, biće, siguran je Milić, još jedno mjesto gdje će se svijet rado okupljati.

Podsjetio je i da je ova godina krunisana nagradom za unapređenje menadžmenta koju mu je dodijelila Privredna komora Crne Gore.

- Ova nagrada možda jeste upućena meni lično, ali pripada svakom članu našeg tima podjednako. Jer, vrijednost koju stvaramo u Casa del Mare, stvaramo zajedničkim trudom i radom. Stvaramo kao jedna velika porodica, koja taj osjećaj topline i zajedništva želi prenijeti i na svoje partnere, saradnike i goste. Nadam se da u tome uspijevamo.

Posljednje tri godine su bile teške i izazovne, ali su donijele i dobroga, istakao je Milić. Potvrdile su kvalitetna partnerstva i prijateljstva koja imaju sa saradnicima, partnerima i već sad prijateljima Casa del Mare.

Na kraju je objavio vijest koja je tim Casa del Mare naročito obradovala.

- Evropska banka za obnovu i razvoj podržala nas je kroz projekat Blue Ribon, koji traje 5 godina i podrazumijeva da će EBRD u narednom periodu biti sastavni dio naše kompanije. Da će nam biti svojevrstan oslonac, izvor znanja i iskustva, te garant našeg daljeg neupitnog rasta. Njihova podrška značila nam je mnogo i do sada - kroz projekte lokalnih konsultanata, a posebno kroz internacionalni projekat zahvaljujući kojem smo dvije godine radili sa renomiranim međunarodnim stručnjacima iz oblasti hotelske industrije - kazao je Milić i zahvalio predstavnicima kancelarije u Podgorici, koji su takođe bili gosti novogodišnjeg koktela.

Matija Dautović iz kancelarije EBRD-a rekao je da su sa Milenom i Nikolom, odnosno njihovom kompanijom, počeli da sarađuju još 2015.godine.

- Prepoznali smo u njima misonarsku poslovnu viziju. Oni su vjerovali i nas su natjerali da vjerujemo u njihov uspjeh. Dali smo im podršku, a oni su odavno prešli lokalne granice. Cilj nam je da Casa del Mare bude primjer uspješnog poslovanja u Crnoj Gori i dalje - kazao je Dautović.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija

Data saglasnost na projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima

Vlada je na današnjoj sjednici dala saglasnost za projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima. Ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović, objasnio je da povećanje energetske efikasnosti znači ekonomičnije i racionalnije korišćenje resursa. - Povećanje energetske efikasnosti možemo doživjeti kao značajno sredstvo kako da smanjimo naše mjesečne izdatke po osnovu utrošene električne energije - rekao je Mujović.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.