NavMenu

"Novogodišnja priča u Prijestonici" od 18. decembra do 8. januara

Izvor: eKapija Četvrtak, 08.12.2022. 12:40
Komentari
Podeli
(Foto: Prijestonica Cetinje)
Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Prijestonice Cetinje organizuju bazar "Novogodišnja priča u Prijestonici", koji će se održati od 18. decembra do 8. januara 2023. godine na Dvorskom trgu.

Na glavnom gradskom trgu biće postavljene montažne kućice, a posjetioci će moći da uživaju u ukusnoj hrani, napicima i kupovini suvenira i novogodišnjih ukrasa. Na trgu će biti postavljeno i klizalište na ledu za djecu, čije će korišćenje biti besplatno.

- U okviru ove zimske manifestacije, koja se u Prijestonici Cetinje održava po prvi put, nastupiće najbolji regionalni muzički izvođači: Indira ex Colonia, ansambl Toć, Ničim izazvan, Tina Džankić, Hari Mata Hari i mnogi drugi. Pored glavnih zvijezda nastupiće i lokalni izvođači i brojni DJ-evi, a pripremili smo i raznovrstan dječiji program za naše najmlađe sugrađane - saopšteno je na sajtu Prijestonice.


Kako su naveli, na ovaj način žele da doprinesu stvaranju prazničnog ambijenta u Prijestonici u susret novogodišnjim i božićnim praznicima, ali i da podstaknu lokalne preduzetnike da razvijaju i promovišu svoju djelatnost.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.04.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Planovi Elena grupe: Prodaja hotela Igalo, pa nove investicije

Sprečavanje uvođenja novog stečaja u Vektra Boku na ročistu krajem ovog mjeseca, od ključne je važnosti za planove novog vlasnika 33,3% akcija, privrednog drustva Elena grupe. Oni planiraju da nakon što izmire obaveze prema radnicima i Poreskoj upravi prodaju hotel Igalo i krenu u investicije. No, prije toga moraju ući u Odbor direktora u kojem su većina Brkovićevi članovi. Novi vlasnici, trećine Vektra Boke iz kompanije Elena Grup,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.