NavMenu

Harison Ford ponovo kao Indijana Džons - Peti nastavak filmskog serijala u bioskopima u junu 2023. (VIDEO)

Izvor: eKapija Utorak, 06.12.2022. 11:48
Komentari
Podeli
(Foto: ktsdesign/shutterstock.com)
Holivudski glumac Harison Ford (Harrison Ford) vraća se legendarnoj ulozi heroja arheologa u nastavku popularne franšize o Indijani Džons - Indiana Jones and Dial of Destiny, koji početkom juna naredne godine stiže u bioskope širom svijeta, saopštio je MCF MegaComFilm.

Od reditelja Džejmsa Mangolda (James Mangold) poznatog i po filmu Le Man '66: Slavna 24 sata, koji mu je donio nominaciju za nagradu Oskar i producenta Stivena Spilberga (Steven Spielberg), stiže nastavak o avanturama ekscentričnog ahrheologa Džonsa, jednog od najpoznatijih filmskih likova, a uz Harisona Forda uloge tumače i Džon Ris Dejvis koji je poslednji put viđen u trećem nastavku "Poslednji krstaški pohod" 1989, kao i svježi glumački kadar: od voljenog danskog glumca Madsa Mikelsena, preko Antonia Banderasa, do Tobija Džounsa, Fibi Voler-Bridž i drugih.

Podsjetimo, prvi film "Otimači izgubljenog kovčega" o Indijani Džons koji traga za izgubljenim Zavjetnim kovčegom nastao je 1981. godine u režiji Stivena Spilberga i osvojio je četiri nagrade Oskar. Drugi dio "Hram sudbine", nastao je tri godine kasnije (1984) , dok je treći nastavak franšize "Poslednji krstaški pohod" iz 1989. u kom se traga za gralom iz kog je na tajnoj večeri pio Isus Hrist djelovao kao poslednji, sve dok 2008. nije snimljen četvrti nastavak "Kraljevstvo kristalne lobanje" u kom se traga za lobanjom koju su vanzemaljci ostavili na Zemlji.


U nastavku pogledajte trejler filma:

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.