NavMenu

Efikasno upravljanje dokumentacijom uz ASEE Business Correspondence - ABC

Izvor: eKapija Petak, 02.12.2022. 10:12
Komentari
Podeli

(Foto: Shutterstock)
Savremeno, konkurentno poslovno okruženje svim kompanijama nameće potrebu za efikasnim i odgovornim upravljanjem dokumentacijom. Nedovoljna pažnja vremenom postaje kočnica koja usporava administrativne i biznis procese. Digitalni i papirni dokumenti, pretrage i dileme o pravim izvorima podataka, duplirana dokumentacija, rad više zaposlenih na obradi i odobravanju dokumentacije kao i nesigurnost u vezi ispunjavanja regulative, izazivaju dodatan stres u radu zaposlenih, menadžera ili direktora.

Moderno i pouzdano softversko rješenje ASEE Business Correspondence (ABC) odgovara na sve ove izazove, podižući e-upravljanje kompletnom dokumentacijom na nivo koji pristaje ovom neophodnom segmentu poslovanja.

ABC predstavlja paket poslovnih aplikacija na digitalnoj platformi, čije osnovne prednosti su izuzetna prilagodljivost potrebama i specifičnostima svake kompanije i sektora u kompaniji, modularnost i mogućnost nadogradnje u zavisnosti od konkretnih potreba poslovanja, regulatorna usaglašenost, kao i jednostavnost upotrebe.


Kako vama može koristiti ABC softver?

Digitalizovanje kancelarijskog poslovanja i usavršavanje poslovnih procesa postiže se uz pomoć aplikacije eOffice. Svi postupci počevši od prijema dokumentacije u kompaniju, formiranja i obrade predmeta (koju zaposleni mogu da obavljaju paralelno), do isporuke ili predaje arhivu obuhvaćeni su ovom aplikacijom.

Digitalno potpisivanje dokumenata kvalifikovanim sertifikatom uz vremenski žig znatno će ubrzati procese poput ugovaranja i odobravanja. Ovaj domen, gdje je važno i poštovanje zakonske regulative omogućava aplikacija eSign.

Skladištenje dokumentacije u traženim rokovima, uz kontrolisan pristup, kao i uništavanje kada više nema potrebe za čuvanjem zadatak je aplikacije eArchive. Digitalno arhivsko poslovanje u okviru kog pametna pretraga daje brz pristup informacijama kao i saznanja o tome u kom dokumentu se nalaze neophodni podaci, dodatna je korist modula ABC eArchive uz čiju pomoć se brzo pripremaju podaci za reviziju, priprema arhivska knjiga "na klik" a poslovanje je u skladu sa zakonskim obavezama.

Praktičan alat koji nudi digitalizovanje dokumenata iz papirne forme i već u ovom prvom koraku klasifikuje dokumente je WebScan koji je kompatibilan sa većinom skenera na tržištu.

Efikasnu komunikaciju među zaposlenima, razmjenu pitanja i odgovora, kao i jednostavniju komunikaciju usljed specifičnih okolnosti rada sa terena ili od kuće obezbjeđuje aplikacija Infoboard.

Kompanije najprije čine svoj izbor prioriteta, pa zatim iz ABC softverskog paketa biraju pogodne poslovno orijentisane aplikacije: ABC eOffice, ABC eArchive, ABC Infoboard, ABC eSign, ABC WebScan, ABC Invoice, a ABC je spreman i za razvoj novih cjelina. Uz prijatan interfejs i laganu obuku korisnika, ABC se lako usvaja i intuitivno koristi!

(Foto: Asseco)

Formiramo paket u skladu sa vašim potrebama

Kompanije svih djelatnosti mogu da unaprijede i učine efikasnijim administrativne procese osnovnog poslovanja i sektora kao što su finansije, pravno ili HR odeljenje.

Radi potpune digitalizacije cijelog toka dokumentacije i njenog digitalnog arhiviranja, korisnici ABC softvera se često odlučuju za postupno uvođenje svih dostupnih aplikacija.

Pored ove opcije, postoji i mogućnost implementacije u odabranom obimu, što znači da ne morate da se odlučite za cio paket, već za pojedine aplikacije. A, za kompanije koje prate outsource modele, usluge softvera ABC se mogu ostvariti i kroz cloud.

Zahvaljujući najsavremenijoj arhitekturi, ABC softver je moguće brzo prilagođavati budućim promjenama u poslovnim procesima i potrebama, novim elektronskim formatima, kao i novim propisima.

Uz ASEE kao jedinstven kontakt za konsultacije, nabavku, uvođenje, razvoj i održavanje, kompanije kao rezultat imaju punu podršku i više kapaciteta za konkurentnost i inovativnost.


Kako do ABC softvera?

Za više informacija o ovom softverskom paketu preuzmite besplatni e-book.

Za prezentaciju i konsultacije, možete se obratiti direktno proizvođaču na abc@asseco-see.rs.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.