NavMenu

CEO Summit Beograd: Budite u društvu privrednih lidera

Izvor: eKapija Utorak, 08.11.2022. 10:01
Komentari
Podeli
(Foto: CEO Summit Beograd)
Četvrtu godinu zaredom, u organizaciji InStore Media i medijsku podršku nedeljnika NIN, CEO Summit će na jednom mjestu okupiti biznis elitu i predstavnike ključnih međunarodnih institucija.

Početak decembra je, sada već tradicionalno, rezervisan za CEO Summit, koji će ove godine biti organizovan 1. decembra u hotelu Hyatt Regency Belgrade. Konferencija će biti podijeljena u 4 dinamične cjeline. Događaj će otvoriti Vladimir Kostić, predsjednik SANU; Njena Ekselencija Anke Konrad, ambasadorka Savezne Republike Njemačke u Srbiji, Timothy Glaz, Head of Corporate Affairs, Werner & Mertz, Nemačka, a prvu sesiju će zatvoriti Ronald Seeliger, CEO, Hemofarm Group.

Nakon pauze za kafu i druženje, učesnicima će se obratiti Zvonko Kolobara, generalni menadžer, BAT Adria, a nakon njega će se održati panel tri CEO-a - Svetoslav Atanasov, CEO, Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora; Jan-Willem Dockheer, CEO, Delhaize Serbia; Mike Michel, CEO, Yettel Srbija. O spoju sporta i biznisa će govoriti Miodrag Miško Ražnatović, CEO, Beobasket; dok će sesiju zatvoriti Nebojša Bjelotomić, generalni direktor Inicijative "Digitalna Srbija".

Treći blok prezentacija, nakon ručka, otvoriće Marko Čadež, predsjednik Privredne komore Srbije, koji će razgovarati sa gostom iznenađenja. U drugom panelu tri CEO-a će, o stvaranju stabilnih i održivih kompanija u budućnosti, govoriti Dušan Milićević, CEO, Comtrade System Integration; Marko Carević, CEO, Ananas E-commerce Delta Holding; Aco Tomašević, CEO, Neoplanta.

U poslednjoj sesiji će se obratiti Iztok Seljak, CEO, Hidria (Slovenija), koji će govoriti o tome kako je slovenačka firma osvojila svijet u oblasti zelenih automobilskih i industrijskih tehnologija.

Za učesnike će biti obezbijeđen simultani prevod.

Prijave za CEO Summit su otvorene na sledećem linku, na kome možete naći i više informacija o samom događaju, kao i govornicima i agendi.

eKapija je medijski partner samita.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.