NavMenu

Raspisan tender za završetak gradnje saobraćajnice MR2 u Tivtu - Vrijednost radova 950.000 EUR

Izvor: eKapija Četvrtak, 06.10.2022. 12:36
Komentari
Podeli
(Foto: Opština Tivat)
Opština Tivat raspisala je tender za izvođenje preostalih radova na izgradnji saobraćajncie MR2. Vrijednost tendera je 785.175 EUR bez, odnosno 950.000 EUR sa uračunatim PDV-om.

Kako se može vidjeti u pozivu, radovi se izvode prema revidovanom projektu koje je izradila firma Via project.

Ponude se dostavljaju najkasnije do 21. oktobra do 12 sati. Njihovo otvaranje održaće se istog dana u 12:30.

Više informacija o tenderu možete vidjeti OVDJE.

Podsjetimo, saobraćajnica MR2 dužine 605 metara, koja predstavlja nastavak već izgrađene saobraćajnice MR 1 i njen produžetak ka kompleksu projekta Luštica Bay u Radovićima počela je ju junu 2021. godine. Za izvođača radova izabrana je kompanija Civil engineer iz Podgorice, a vrijednost radova procijenjena na 1,15 mil EUR. Ugovorom je bilo predviđeno da radovi traju 300 dana od dana uvođenja izvođača u posao.

U junu ove godine, predsjednik Opštine Tivat Željko Komnenović najavio je raskidanje ugovora sa kompanijom Civil engineer zbog nepoštovanja rokova i ugovorenih obaveza. Mjesec dana kasnije kazao je da je ugovor i raskinut, te najavio tender za izbor novog izvođača radova.

Novom MR2 saobraćajnicom obuhvaćena je i izgradnja jednog kružnog toka koji će je povezati sa postojećim MR 1 i starom saobraćajnicom za uvalu Pržna, obostranih trotoara i biciklističkih staza, kao i jednog podzemnog pješačkog prelaza, a predviđeno je i postavljenje nove atmosferske kanalizacije, te vodovodnih i instalacija slabe i jake struje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Industrija, Građevina

Objavljen novi poziv za zemljište u biznis zoni Babića Polje u Mojkovcu - Budućim investitorima obezbijeđene značajne olakšice

Opština Mojkovac objavila je novi javni poziv za zakup zemljišta u okviru biznis zone Babića Polje. U zakup se daje parcela površine 1.904 m2, na period od 10 godina sa mogućnošću produđenja na još 10 godina. Kako je navedeno, otvaranje biznis zone planirano je za potrebe podsticanja investicija i otvaranja novih radnih mjesta.Za potencijalne investitore za poslovanje u biznis zoni Opština je obezbijedila i određene olakšice. To je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.