NavMenu

Navike koje će vam povećati samopouzdanje

Izvor: Nezavisne novine Srijeda, 05.10.2022. 14:40
Komentari
Podeli
(Foto: Surkov Vladimir/shutterstock.com)
Samopouzdanje je ključna stvar dobrog izgleda, ali i mentalnog zdravlja. Ljubav prema samom sebi je vrlo bitna. Bitno je dobro se osjećati u sopstvenoj koži.

Ali ne osjećaju se svi uvijek dobro u svojoj koži zato je vrlo bitno raditi na samopouzdanju jer ono se može izgraditi, prenosi Wall.hr.

Navike koje će vam pomoći izgraditi samopouzdanje

Postoje određene navike koje vam mogu pomoći izgraditi samopouzdanje. Prvenstveno je bitno da se prestanete žaliti i da na sebe počnete gledati s pozitivne strane te da počnete isticati svoje vrline.

Društvene mreže takođe mogu negativno uticati na samopouzdanje jer one prikazuju nerealne živote drugih. Zato bi društvene mreže trebalo konzumirati u dozama.

Svako jutro počnite s mislima o tome na čemu ste zahvalani u životu jer to je ono na čemu bi se vaše samopouzdanje trebalo graditi.

Počnite praktikovati tuširanje s hladnom vodom kako biste se privikli na neugodne situacije.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Autoput Andrijevica-Peć povezuje Crnu Goru sa evropskim koridorima - I za gradnju dionice do Čakora očekuju se sredstva iz EU fondova

Auto-put Andrijevica – Peć bi na najbezbjedniji način povezao Podgoricu sa Prištinom i Skopljem, odnosno sa regijom kroz koju prolazi na teritoriji tih država, saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja i pomorstva. Iz resora Filipa Radulovića ističu da taj putni pravac ispunjava prvi preduslov za finansiranje iz dostupnih EU fondova. Krajem februara Monteput je raspisao tender za izradu idejnog rješenja auto-puta Andrijevica - Peć,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.