NavMenu

"Povratak napisanih" - Beogradski sajam knjiga od 23. do 30. oktobra

Izvor: eKapija Srijeda, 28.09.2022. 12:11
Komentari
Podeli
(Foto: Unsplash / freddie marriage)
Ovogodišnji Sajam knjiga biće održan na Beogradskom sajmu od 23. do 30. oktobra pod sloganom "Povratak napisanih", saopšteno je na konferenciji za novinare koja je ovim povodom održana u Starom dvoru.

Posjetiocima će ove godine biti predstavljeno oko 400 izlagača iz zemlje i inostranstva. Izlagački koncept decenijama je zasnovan na istom principu - težnji da se predstavi savremena svjetska i domaća izdavačka produkcija.

Zemlja počasni gost ove godine je Rumunija, koja će imati priliku da predstavi autore, prevodioce, izdavače i distributere iz svoje zemlje.

Osim Rumunije, zemlje počasnog gosta, na Sajmu knjiga učestvovaće i izdavači iz Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Italije, Mađarske, Nemačke, Belorusije, Kine, Irana, Švajcarske, Kraljevine Maroko, Egipta, Indije i Poljske.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija

Kompaniji Čevo solar licenca za proizvodnju električne energije

Regulatorna agencija za energetiku i regulisane komunalne djelatnosti (REGAGEN) izdala je podgoričkom preduzeću Čevo solar licencu za obavljanje djelatnosti proizvodnje električne energije. Licenca je izdata na period od 10 godina i važiće so 10. aprila 2034. - Imalac licence je dužan da, ukoliko namjerava da nastavi sa obavljanjem iste djelatnosti i nakon isteka njenog važenja, zahtjev za izdavanje nove licence podnese 60 dana prije

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.