NavMenu

Regionalna izložba meda 9. septembra u Pjevljima

Izvor: eKapija Četvrtak, 08.09.2022. 13:16
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay.com/PollyDot)
Jedanaesta regionalna izložba meda, pčelinjih proizvoda i pčelarske opreme – Pljevlja 2022, održava se u petak, 9. septembra na gradskom šetalištu, Trg Đorđija Peruničića.

Izložbu tradicionalno organizuje Sekretarijat za privredu Opštine Pljevlja uz partnersku podršku lokalnih pčelarskih udruženja "Matica" i "Sve za pčele, pčele za sve", a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Pozivamo nacionalna i lokalna udruženja pčelara, individualne proizvođače meda i pčelinjih proizvoda iz Crne Gore i regiona, proizvođače pčelarske opreme, kao i predstavnike lokalnih uprava iz Crne Gore i regiona da uzmu učešće u manifestaciji.

Manifestacija "Regionalna izložba meda, pčelinjih proizvoda i pčelarske opreme" koju Opština Pljevlja organizuje sa ciljem promovisanja medonosne pčele i pčelarstva, odlična je prilika za uspostavljanje bliže saradnje između pčelara i pčelarskih udruženja kao i povezanost između proizvođača i potrošača.


Zainteresovani izlagači meda, pčelinjih proizvoda, ljekovitog i medonosnog bilja mogu se za učešće na manifestaciji prijaviti u kancelariji Službe za poljoprivredu Opštine Pljevlja najkasnije do 7. septembra, ali i telefonskim putem, na brojeve: 069/308-199, 067/606-069 i 067/278-844.

Pozivno pismo za učešće u manifestaciji može se preuzeti ovdje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija

Data saglasnost na projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima

Vlada je na današnjoj sjednici dala saglasnost za projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima. Ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović, objasnio je da povećanje energetske efikasnosti znači ekonomičnije i racionalnije korišćenje resursa. - Povećanje energetske efikasnosti možemo doživjeti kao značajno sredstvo kako da smanjimo naše mjesečne izdatke po osnovu utrošene električne energije - rekao je Mujović.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.