NavMenu

Višković najavljuje sastanak sa Kinezima oko gradnje brze ceste od Bijeljine prema Podromaniji

Izvor: Glas Srpske Četvrtak, 18.08.2022. 08:34
Komentari
Podeli
(Foto: Stockr/shuttersdtock.com)
Premijer RS Radovan Višković je rekao da bi u narednim danima trebao imati još jedan sastanak sa kineskim partnerima koji su dostavili inicijalno pismo svog interesovanja za izgradnju brze ceste od Bijeljine prema Podromaniji, a onda od Foče do Trebinja.

- Mi sada proučavamo sve te uslove koji su dati u pismu i kada budemo imali sve potrebne informacije pozvaću ih na razgovor da pokušamo približiti pitanja o kojima imamo različite stavove - rekao je Višković i istakao da to nisu lagani pregovori.

Vrlo brzo se, kako je rekao, sa kineskim partnerima očekuje i potpisivanje ugovora za izgradnju auto-puta od Vukosavlja do Brčkog, ističući da je u toku izgradnja auto-puta na Koridoru 5C.

On je rekao da su završeni radovi u vezi eksproprijacije zemljišta, te da se krajem avgusta očekuje početak radova na izgradnji auto-puta Banjaluka-Prijedor.

Koje dionice autoputeva i brzih puteva su izgrađene u Bosni i Hercegovini, a koje su u planu, možete pogledati u našoj Info mapi.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Izgradnja turističkog kompleksa Otrant Reefs na Velikoj plaži počinje sledeće nedelje

Naredne sedmice počeće izgradnja turističkog kompleksa Otrant Reefs na Velikoj plaži u Ulcinju, prenosu portal Ul-Info. - U subotu, 6. aprila, biti svečano postavljen kamen-temeljac za turistički kompleks Otrant Reefs na Velikoj plaži. Najavljeno je da će se ovaj kompleks prostirati na preko 40.000 kvadrata, te da će imati dva hotela sa 5 zvjezdica i 23 vile, te brojnim drugim pratećim sadržajima uz Port Milenu - prenosi portal.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.